ISPADE ON ŽRTVA! Granit DŽaka poručio ovo posle provokacija kojima je izazvao haos na meču Srbija - Švajcarska

Novosti online

04. 12. 2022. u 20:55

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije najslavnije okončala Svetsko prvenstvo 2022 čiji je domaćin Katar, a u danu u kome se vratila u Beograd, u nedelju 4. decembra, oglasio se i Granit Džaka, koji je "kumovao" nemilim scenama na poslednjem mundijalskom nastupu "orlova".

ИСПАДЕ ОН ЖРТВА! Гранит Џака поручио ово после провокација којима је изазвао хаос на мечу Србија - Швајцарска

Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je ispala sa Svetskog prvenstva, Švajcarska ju je pobedila posle preokreta u 3. kolu, nakon čega se ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija našla na začelju grupe B (sve grupe, stanje na njima, te raspored utakmica koje se danas igraju u koji slede na Mundijalu možete odmah da vidite kada kliknete OVDE).

A dok je fudbalskoj reprezentaciji Srbije priređen doček u Beogradu, pomenuti švajcarski fudbaler albanskog porekla rešio je da se oglasi.

I to na Instagramu.

Granit Džaka koji se hvatanjem za međunožje i to okrenut ka rezervnim fudbalerima Srbije pobrinuo za prvi incident na pomenutoj utakmici, potom komentarima i za jedan u završnici meča, a na kraju trijumf slavio natpisom na majici "Jašari" (čime je veličao Adama Jašarija, jednog od osnivača terorističke organizacije maskirane u ime "Oslobodilačka vojska 'Kosova'") rešio je da ispadne "nevinašce" u očima sveta.

Granit Džaka sa natpisom Jašari na majici posle meča Srbija - Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022 / FOTO: EPA

Naime, on je na Instagramu poručio:

- Oni koji se najbolje koncentrišu gotovo da su imuni na emotivne turbulencije.

Ispade tako da su se turbulencije "dešavale same od sebe", a ne da ih je on provocirao, ali... O njegovom ponašanju, ipak, najbolje govore dela. Oni koji su videli šta je radio znaju čime se služio. A oni koji nisu... Njima je, izgleda, i posvećena ova poruka koja bi trebalo da ih zavara da je on bio "žrtva na jednom velikom sportskom događaju", kao što je Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

To, Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022, je upravo u toku - kliknite na ovaj link i pratite ga uživo uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (10)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti