FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije najslavnije okončala Svetsko prvenstvo 2022 čiji je domaćin Katar, a u danu u kome se vratila u Beograd, u nedelju 4. decembra, oglasio se i Granit Džaka, koji je "kumovao" nemilim scenama na poslednjem mundijalskom nastupu "orlova".

Komentari (10)

Haso

05.12.2022. 01:35

Sledeci put kada igrate protiv Svarcarske postavite uslov da ce da igrate protiv njih pod uslovom da ne igra nijedan Albanac ovako ste alergicni na njih

Dominik

05.12.2022. 05:53

Davanje medijskog znacaja primitivcima i provokatorima znaci spustanje na njihovu razinu i time se poistuvjecujete sa istim. Dakle, taj profil karaktera se "hrani" stvaranjem atmosfere haosa. Zato svaki pojedinac, na svakom mjestu i u svako vrijeme mora biti fokusiran na ono sto mu je cilj ignorisuci sve ostalo u okruzenju. Dakako da ovo odnosi i na sport.

micko

05.12.2022. 06:39

Meni je žalosno što novinari stalno te "njihove" znakove orla obajvljuju ko provokaciju ???? I taj orao nije njiv nego naš ko što je i današnja albanija bila naša pod jovanom vladimirom kojeg oni ili dio njih i danas slavi ... a neka pokazuje šta oće to je na njemu a na našima je bilo da igraju i da daju go više ... a ne da se stalno nešto pecamo ko djeca ... oni će to i dalje da rade a ko je nekom našem branio da obuče dres sa imenom Delić, Andiev, Leovca i mnogih drugih Srbskih junaka !!!

Zoran

05.12.2022. 07:10

Da wam kažem, treba da prestanemo sa tim, brzo se isprovociramo, čovek treba da bude zreo i netreba da se pali na svaku sitnicu, ako treba da Se Bori onda na terenu sa još boljim igrom a ne kao malo dete. Svako dobro!

Ika

05.12.2022. 09:18

DžaKa je šiptar i tako se i ponaša. Naši raspad fudbaleri kao i uvek nalaze krivicu u drugima . U duelu Milenković nije ostao dužan džaKi , pljusnuo mu je dobru šamarčinu. Da su naši fudbaleri bi bolji ove "provokacije " bi bile smešne.