ŠEST RAZLOGA ZBOG KOJIH JE SRBIJA ISPALA SA MUNDIJALA: Lični trener, lažne afere...

Nedeljko Iljukić

04. 12. 2022. u 12:30

SRBIJA nije ličila na sebe na Svetskom prvenstvu, a postoji najmanje šest fudbalskih i manje fudbalskih razloga koji su kumovali neuspehu.

ШЕСТ РАЗЛОГА ЗБОГ КОЈИХ ЈЕ СРБИЈА ИСПАЛА СА МУНДИЈАЛА: Лични тренер, лажне афере...

FOTO: Tanjug/AP

1. Fizička pripremljenost fudbalera je bila, ako je verovati selektoru Stojkoviću, ispod nivoa za takmičenje kakvo je SP.

Foto ilustracija V. N.

2. Za prethodno navedeno su u stručnom štabu locirali "krivca", i zasada o tome niko neće da priča, ili pominje ime, ali "Novosti" saznaju da mnogi prstom upiru u individualnog trenera većine naših najboljih fudbalera, koji je svojim metodama pokušao da ih oporavi od povreda i ubrzanim ritmom vrati u formu. Navodno je ovo učinilo mnogo više štete nego koristi.

3. Povrede: Aleksandar Mitrović, Vlahović, Kostić, Pavlović, Sergej Milinković-

-Savić i Veljković su došli povređeni na SP.

4. Fudbal bez bekova. Srbija je na najveći planetarni fudbalski događaj došla sa dvojicom blistavih napadača, ali bez levog i desnog beka?!

5. Puč na Izbornoj skupštini FSS je odjeknuo snažno i među igračima, kojima je to bila poruka da su neke druge teme bitnije od njih. Srbija je jedina od 32 zemlje u Katar otišla bez predsednika nacionalne kuće fudbala.

6. Izmišljeni skandali sa aferama igrača krenuli su precizno i tempirano iz pojedinih klupskih "kuhinja" koje godinama rade protiv interesa reprezentacije koju doživljavaju kao strano telo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)