"LAZETIĆ PUSTIO PARTIZAN": Trener TSC-a o porazu od crno-belih, ali i najvećem gospodinu u srpskom fudbalu

Novosti online

07. 11. 2022. u 10:35

Neverovatan meč viđen je u Bačkoj Topoli gde je beogradski Partizan uspeo da savlada ekipu TSC-a rezultatom 3:2. Trener domaće ekipe Žarko Lazetić istakao je da žali za ispuštenim remijem u nedelju uveče.

ЛАЗЕТИЋ ПУСТИО ПАРТИЗАН: Тренер ТСЦ-а о поразу од црно-белих, али и највећем господину у српском фудбалу

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su odneli trijumf iz Bačke Topole rezultatom 3:2 golom Slobodana Uroševića u završnici meča.

TSC je u prvom delu sezone već "uštinuo" Partizanu dva boda remijem u Humskoj bez golova, a ubrzo posle toga je Iliju Stolicu nasledio Gordan Petrić.

- Ja sam negde i započeo trenersku karijeru dok je Gordan bio trener Bežanije i usmerio me je. Moj prvi posao je bio kod njega u stručnom štabu. Netipičan je za srpski fudbal, najveći gospodin koji radi u srpskom fudbalu poslednjih ko zna koliko godina, želim mu da nastavi sa ovakvim rezultatima - rekao je Žarko Lazetić na početku konferencije za medije i osvrnuo se na utakmicu:

- Ostaće žal za rezultatom, prvo poluvreme je bilo sjajno sa naše strane, ovako dok analiziram vruće glave – primili smo golove iz prve šanse, ali to je Partizan, pa onda iz odbitka i iz slobodnjaka. Nemam pojma ni kako bismo mogli to da odbranimo bolje. Rekao sam igračima da je ovo evropska utakmica i da mogu da uživaju, ali negde smo i preterali u tome. Nismo imali oštrinu, veću ambiciju da damo gol, više je to bilo previše nesvesno. Prvi gol, pa imamo loptu, što držimo je, vrtimo, svežiji smo... Taj gol koji je bio izjednačujući nas je poremetio i usmerio energiju na Partizan - rekao je Lazetić.

- Znali smo da možemo da primimo gol u svakom trenutku i posle tri meseca momci su izgubili i ne mogu da zamerim. Biće sad priča da sam pustio Partizan, ali to je ovde i normalno - zaključio je trener TSC-a.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)