PARTIZAN i Javor sastali su se u 16. kolu MozzartBet Superlige Srbije, a taj meč je od "već viđene pobede crno-belih" posle njihovog vođstva od 3:1, prerastao u senzaciju - posle koje se drugim saopštenjem za javnost u manje od 24 sata obratio klub iz Humske.

Pedja

24.10.2022. 17:01

Znaci zale se na nedosudjen penal Ivanjici pre prvog gola Partizana. Ako su toliko dobro prostudirali utakmicu sigurno su videli i tu situaciju, pa kao posten klub trebali bi i to navesti u objavi. jer selektivno gledanje nije dobro ni za jedan tim.

Nikola

24.10.2022. 18:05

Zvezda po svaku cenu prvak Srbije za velike Milione u Ligi Sampiona. Ako ne u LS onda liga evrope. Ovo vise nije samo slucaj za fudbalski savez. Ovo treba i te kako dobro istrazivati i hapsiti.

Zenga

24.10.2022. 18:13

Zasto Niko ne spomene penal za javor pri vocstvu 1=0 kad je belic muslim nikolica s ledja udario glavoma lopta Bila ispred igraca javora.ovde je napravljeno 3 greske I to sve tri penal .

marko

24.10.2022. 18:36

Postovani celnici FK Partizan necu o greskama sudija.Hocu vase igrace i strucni stab da bitam kako je moguce da ispustite dva gola prednosti.Reci cete da moguce je.Pa ako je moguce zasto razloge takvog ishoda ne potrazite u svojim redovima nego trazite alibi za losu igru.Nigde nisam video cestitku za dobru igru FK Javor. A za sudiju kazete da je ponistio prethodnu odluku da svira penal.Var ga je uputio na TV snimak.Ponistio svoju odluku.Sta je tu spornu.Da je bio pristran ostao bi pri svojoj predasnjoj odluci Gde je tu prstrasnost.Moj savet potrazite krivce za ispstenu prednost u vasim redovima zbog vas i drugih.

RANKO

25.10.2022. 08:47

@marko - Браво ти га Марко. Кад им је Томислав Караџић помагао Звезда ћутала и трпела и ником ништа.