OKIDAČ ZA BES U HUMSKOJ: Zbog ove sudijske odluke Partizan razmišlja da li uopšte da igra fudbal u prvenstvu Srbije (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2022. u 22:32

PARTIZAN i Javor su u 16. kolu MozzartBet Superlige Srbije, odigrali meč koji je izazvao mnogo, mnogo bure.

ОКИДАЧ ЗА БЕС У ХУМСКОЈ: Због ове судијске одлуке Партизан размишља да ли уопште да игра фудбал у првенству Србије (ВИДЕО)

Screenshot / TV Arena sport

Podsetimo, utakmica Partizan - Javor okončana je rezultatom 3:3, posle čega su crno-beli rešili da se oglase oštrim saopštenjem za javnost, pitajući se "ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem".

Partizan je ukazao da na to da se za Ivanjičane "bez ikakve dileme" odmah dosudio penal, ali ne i "očigledan jedanaesterac nad Igorom Vujačićem".

Crno-beli su mislili na ovaj momenat, koji možete i vi da pogledate u snimku koji sledi:

 

Klub iz Humske je ukazao da se ne nalazi u ravnopravnoj situaciji, jer se "na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja", kako se to navodi u saopštenju crno-belih.

Ovo se očigledno odnosi na dramatičan meč u Nišu, gde je Radnički uz dva isključena igrača tek u 97. minutu primio gol kojim je Crvena zvezda pobedila.

Zatražen zapis komunikacije između VAR i glavnog sudije

Kako je naknadno saopšteno iz Humske, "FK Partizan je zvanično zatražio komunikaciju između VAR sobe i glavnog sudije, na koju imamo pravo".

Bonus video: BRAVURE GOLMANA: Dragan Rosić odbranama na meču Radnički Niš - Crvena zvezda "nervirao" šampiona

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024