"DA NE KAŽEM TEŽU REČ!" Miloš Milojević posle drame na meču Radnički - Zvezda: Ne opravdavam nikog, niti ću da kudim, ali...

Novosti online

23. 10. 2022. u 19:28 >> 19:41

FUDBALERI Radničkog su na "Čairu" dočekali šampiona Srbije i lidera prvenstva Crvenu zvezdu, u utakmici 16. kola MozzartBet Superlige Srbije, a kako taj duel završio po crveno-bele, i ne čudi što je njihov trener bio zadovoljan.

ДА НЕ КАЖЕМ ТЕЖУ РЕЧ! Милош Милојевић после драме на мечу Раднички - Звезда: Не оправдавам никог, нити ћу да кудим, али...

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, izuzetno zanimljiva utakmica Radnički Niš - Crvena zvezda okončana je  (uz dva crvena kartona za domaćine) pobedom branioca trona, uz gol za trijumf u 97. minutu.

- Utakmica koja može da ponese epitet derbija. Ekipa Radničkog ima kvalitet i situacija na tabeli nije u skladu s tim. Pružili su dobar otpor, ali smo mogli da rešimo pitanje pobednika i ranije. Ipak, momci su verovali do poslednjeg trenutka i izgarali na terenu, a to se vratilo. To je jedini put za nas. Svidela mi se energija, način na koji su igrači s klupe ušli... Pobeda u poslednjem minutu svakako daje draž fudbalu - počeo je Milojević, a prenosi klupski sajt crveno-belih.

Na zvaničnoj interent prezentaciji šampiona Srbije izostavljen je samo manji deo konferencije za štampu trenera branioca trona.

U pitanju je segment u kome je govorio o tome da je kapiten, Milan Borjan, posle provokacija s tribina ušao u raspravu sa isključenim fudbalerom Radničkog:

- Ne opravdavam nikog, niti ću da kudim, ali razgovaraću s njim. Niška publika zna da bude provokativna, da ne kažem težu reč. Bio je on potom napet, ali ne mislim da je ništa loše uradio. Sve nas malo ponese atmosfera - rekao je Zvezdin trener.

O Ligi Evrope i kad je Zvezda "kao čovek bez duše i srca"


Naredni izazov i to veliki očekuje Zvezdu već u četvrtak od 21 čas kada će u Ligi Evrope ugostiti Trabzon.
 
- Bitna (je ovo) pobeda pred meč Lige Evrope, ali o tome ćemo da razmišljamo sutra. Neka večeras momci budu ponosni, jer nije lako pobediti u Nišu. Radnički ako ovako nastavi da igra, svima će biti težak rival, pogotovo na domaćem terenu.
 
Podrška navijača je ponovo bila važan vetar u leđa crveno-belima s Marakane:
 
- Mi smo bez njih kao čovek bez duše i srca, i mnogo nam znače. Možda sam preterao što sam otrčao ka njima posle gola, ali hteo sam da smirim Borjana jer je imao žuti. Bez mene mogu, ako ja dobijem crveni, ali bez igrača teško - podvukao je Milojević.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)