SRBI ZAPREPASTILI TURSKU: Vasilije Micić i Dušan Alimpijević ušli u sukob usred meča (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2022. u 20:18

DUŠAN Alimpijević i njegova Bursa blistaju ove sezone, a to je najbolje osetio na svojoj i aktuelni šampion Evrope, ekipa Efesa. Inače, meč je obeležila i svađa srpskog stručnjaka i najboljeg igrača tima iz Istanbula Vasilija Micića.

СРБИ ЗАПРЕПАСТИЛИ ТУРСКУ: Василије Мицић и Душан Алимпијевић ушли у сукоб усред меча (ВИДЕО)

Twitter / euroleaguevideo

Bursa je pobedila sa 88:86, a Ergin Ataman je bio lišen usluga srpskog plejmejkera poslednjih četiri minuta, jer je ovaj zbog verbalnog sukoba sa Alimpijevićem morao da napusti parket.

Naime, oni su imali šta da kažu jedan drugom. Sudija je obojici pokazao tehničke greške, kako je Vasi to bila druga morao je ranije na tuširanje.

Očigledno da Efes nije mogao da nadomesti njegov izostanak, posebno ako se zna da od početka sezone u timu nema Šejna Larkina, jasno je bilo da će organizatorska pozicija da trpi.

Bursa je to znalački iskoristila i došla do nove pobede. Treba reći da tim srpskog stratega od početka sezone zna samo za trijumfe, ovo im je bio šesti u svim takmičenjina.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Entoni Klemons sa 24 poena, Onuralp Bitim je dodao 17. U poraženoj ekipi najviše se istakao Vil Klajburn sa 28, dok je Rodrig Bobua dodao 20. Micić do isključenja imao 10 poena i tri završna dodavanja.

Bursa je sada na učinku 4-0 i uz Fenerbahče je jedina ekipa koja nema poraz, Efes je na 3-1.

BONUS VIDEO: Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri