ITALIJA SE DIVI SRBINU: Pogledajte kako je Luka Jović golom u 90. minutu postao heroj Firence! Barem na nekoliko minuta... (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2022. u 22:42

FUDBALERI Fiorentine za koju nastupaju srpski reprezentativci Luka Jović i Nikola Milenković danas su u derbiju Serije A ukrstili koplja sa slavnim Interom.

ИТАЛИЈА СЕ ДИВИ СРБИНУ: Погледајте како је Лука Јовић голом у 90. минуту постао херој Фиренце! Барем на неколико минута... (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Nakon pravog spektakla u Firenci i atomskog fudbala prepunog golova, strasti i šansi pri rezultatu 3:2 za goste Luka Jović se pojavio i postao heroj stadiona "Artemio Franki". 

Izdanak Zvezdine škole još jednom je demonstrirao kakav njuh za gol ime i da najbolje igra u najvećim mečevima. Tako je bilo i sada. Jović je sjajno anticipirao let lopte nakon jednog kornera, fenomenalno se snašao u kaznenom prostoru rivala i onda BUM!

Sjajan volej momka koji je današnji meč zanimljivo krenuo sa klupe, ali ga ni to nije sprečilo da pokaže svoju klasu.

Na žalost po Fiorentinu, to nije bio kraj. Inter je u petom minutu sudijske nadoknade došao do trijumfa.

Bio je to lud meč na "Artemio Frankiju". Barela i Martinez su pogocima u 2. i 15. minutu doneli Inter veliku prednost, ali je domaćin preko Kabrala pre odlaska na odmor uspeo da prepolovi zaostatak - 1:2.

Ikone je u 60. minutu izjednačio, novu prednost gostima doneo je Lautaru svojim drugim golom, ovaj put iz penala u 73. minutu.

A onda je usledila luda završnica, golovi Jovića i Miktarjana za konačnih 3:4.

Inter je sada sedmi sa 21 bodom, dok je Fiorentina na 13. mestu sa deset bodova.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!