"NE RAZMIŠLJAMO O TOME" Milojević najavio promene u ekipi šampiona pred meč Vojvodina - Zvezda

Novosti online

19. 10. 2022. u 17:53

TRENER fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević pred odloženu utakmicu 5. kola protiv Vojvodine u Novom Sadu je otkrio da će biti malo promena u timu.

НЕ РАЗМИШЉАМО О ТОМЕ Милојевић најавио промене у екипи шампиона пред меч Војводина - Звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Istakao je da je ekipa spremna i da nema potrebe za prevelikim rotacijama jer je ekipa imala vremena da se odmori posle utakmice sa Radničkim u Kragujevcu.

- Rotirali smo određeni broj igrača, a koliko će to da bude u Novom Sadu, da li trojica, četvorica ili petorica, sve zavisi od nas, ali i od protivnika. Biće nekih promena, ali ne mnogo, i onda ćemo nastaviti tako da idemo iz utakmice u utakmicu. Sad smo imali dan više odmora u odnosu na Ferencvaroš i Radnički 1923, tako da su momci spremni i mislim da nema potrebe za prevelikim rotacijama - počeo je Milojević.

Novosađani u poslednje vreme ne igraju u dobroj formi, ali to ne umanjuje kvalitet ekipe Milana Rastavca.

- Ne razmišljamo o tome da li je Vojvodina u krizi, već idemo sa ciljem da odigramo našu utakmicu i da se podignemo na nivo na kom možemo da budemo i na kom smo bili u mnogim mečevima. To u kakvoj su formi, može da bude i plus i minus, jer smo prošle nedelje imali protivnika sa nizom pobeda, dok je sad drugačija situacija, ali dobro znamo kvalitet Vojvodine i u stručnom štabu i u igračkom kadru, tako da se više spremamo na to, nego što im pratimo formu.

Novinare je zanimalo da li je Aleksandar Dragović spreman za sutrašnji deul. Trener Zvezde je dao kratak i jasan odgovor.

- Spreman je.

"Pešić će krenuti da postiže golove"

Aleksandar Pešić ne trese redovno protivničke mreže, ali Milojević je zadovoljan onim što radi napadač crveno-belih.

- Može tim više da radi za Pešića u smislu toga da ga stavljamo u bolje situacije za gol, iako mislim da nije bitno ko postiže pogotke dok pobeđujemo. Napadači žive od golova, ali on odrađuje dobar posao i u presingu i u stvaranju prostora za druge igrače, tako da je samo pitanje trenutka kada će kliknuti u formi i početi da postiže pogotke u kontinuitetu.

Dobar niz pobeda ima Zvezda protiv Vojvodine, ipak sutra je nova utakmica.

- Znači nam što imamo niz od devet pobeda protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali ništa ne dobijamo na gotovo. Sutra je nova utakmica u koju moramo da uđemo koncentrisano, fokusirano i sa elanom, a ako tako bude, rezultat ne bi trebalo da izostane - zaključio je Milojević.

Podsetimo, utakmica Vojvodina - Crvena zvezda igra se na "Karađorđu" sutra od 18.55.

BONUS VIDEO: Zvezda povela: Katai sa penala doneo vođstvo gostima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna