NESTVARNI "EL KLASIKO": Real slavio nakon velike drame u završnici (VIDEO)

A. I.

16. 10. 2022. u 18:07 >> 18:09

FUDBALERI Real Madrida slavili su u "El klasiku" protiv Barselone na stadionu Santjago Bernabeu 3:1.

НЕСТВАРНИ ЕЛ КЛАСИКО: Реал славио након велике драме у завршници (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Real je na svom stadionu bolje otvorio meč, kraljevski klub imao je kontrolu lopte i igre u uvodu meča, a već u 12. minutu i prednost.

Nakon solo prodora Vinisijus Junior snažno je raspalio po lopti, a Andre Ter Štegen odlično je odbranio, na nesreću gostiju loptu je usmerio ka francuskom napadaču, a Karim Benzema je sa ivice šesnaesterca doneo vođstvo Madriđanima.

Mirno je bilo u nastavku, a monotoniju na terenu pokušao je da razbije Robert Levandosvki, primio je precizan pas u šesnaestercu, raspalio je lopti, ali daleko iznad gola šalje projektil poljski napadač.

FOTO: Tanjug/AP

Igrao se 35. minut, a Real je ponovo pripretio. Odlučio je da oproba udarac sa velike udaljenosti Federiko Valverde, poslao je sa ivice šesnaesterca odličnu loptu uz levu stativu, a odlično ga je nedugo pre toga proigrao Ferland Mendi.

Ponovo je Benzema bio strelac u 52. minutu, ali je njegov drugi gol poništen zbog ofsajda.

Navijači gostiju bili su besni nakon prodora Roberta Levandovskog u 74. minutu, napadač gostiju pao je u šesnaestercu, a Hoze Sančez pokazao je da se nastavi sa igrom.

FOTO: Tanjug/AP

To kao da je razljutilo goste. Prvo je ansu Fati imao dobru priliku u 78. minutu, raspalio je po lopti, ali tik pored desne stative prolazi. Da meč uđe u dramatičnu završnicu potrudio se Feran Tores, koji je odlično reagovao na dodavanje Roberta Levandovskog za 2:1.

Sjajnu priliku da stigne do izjednačenja imao je katalonski gigant. Ansu Fati je na proigravanje Serhija Roberta bio blizu toga da postigne gol, još jednom sreća je bila uz Real Madrid.

U samoj završnici meča, u drugom minutu nadoknade Rodrigo je oboren u šesnaestercu, a VAR je pokazao na belu tačku. Isti igrač postavio je konačnih 3:1 sa "bele tačke".

BONUS VIDEO:  Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića