LEGENDARNI NEMAC IZGUBIO ŽIVCE: Luda reakcija Olivera Kana! Bajern primio gol u poslednjim sekundama, a onda je eksplodirala loža u Dortmundu

Novosti online

09. 10. 2022. u 09:00

FUDBALERI Borusije iz Dortmunda i Bajerna iz Minhena odigrali su danas veliki derbi nemačkog fudbala. Nakon borbe "na život i smrt" u spektaklu od popularnog "De klasikera", meč je završen nerešenim rezultatom 2:2 golom u poslednjim sekundama Antonija Modesta.

ЛЕГЕНДАРНИ НЕМАЦ ИЗГУБИО ЖИВЦЕ: Луда реакција Оливера Кана! Бајерн примио гол у последњим секундама, а онда је експлодирала ложа у Дортмунду

FOTO: Printskrin

Bajern je tako ispustio dva gola prednosti koja je imao sredinom drugog poluvremena, a sve to izazvalo je burnu reakciju legendarnog golmana Nemače reprezentacije i tima iz Bavarske Olivera Kana. 

On je meč posmatrao iz lože stadiona u Dortmundu, a kada je pao ovaj šok-gol prvo je napravio grimasu na licu, zatim umalo pao sa stolice, a onda i rukama udario u staklenu ogradu koja je bila ispred njega. 

Podsetimo, ovaj remi nastavak je loše forme aktuelnog prvaka Nemačke u domaćem šampionatu. Bajern je u Ligi šampiona upisao tri ubedljive pobede i prvi je u svojoj grupu,dok su u Bundesligi upisali samo jedan trijumf na poslednjih šest mečeva.

Trenutno zauzimaju treću poziciju sa 16 bodova iz devet mečeva, a isto toliko ima i Borusija iz Dortmunda. Na čelu tabele su Union Berlin i Frajburg koji su u osam kola sakupili 17 bodova.

BONUS VIDEO: Predstavljamo stadione za SP 2022: Al-Tumama, nagrađeni projekat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa "Žao mi je!"

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a do njih nikako da dođe zbog brojnih zdravstvenih tegoba španskog tenisera. A onda, nova porcija drame, u Parizu...

25. 05. 2024. u 21:27

Komentari (1)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!