ROMANTIKA OPET U MODI: OFK Beograd burno proslavio povratak u elitno društvo, a onda se desio i jedan veliki oproštaj (FOTO/VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2024. u 22:56

Fudbaleri OFK Beograda su proslavili povratak u Superligu Srbije na utakmici 37. kola Prve lige, sa Radničkim iz Sremske Mitrovice.

РОМАНТИКА ОПЕТ У МОДИ: ОФК Београд бурно прославио повратак у елитно друштво, а онда се десио и један велики опроштај (ФОТО/ВИДЕО)

instagram / OFK Beograd

Rezultat je ovoga puta bio u drugom planu, jer konačnih 1:1 nije uticalo na činjenicu da "romantičari" kao prvi na tabeli završavaju ovu sezonu.


Posle pomenutog remija, imaju 73 boda, a drugoplasirano Jedinstvo Ub, koje se takođe direktno seli u elitu, 67.

Ispod su, na tabeli, Inđija sa 59, Tekstilac sa 57, Smederevo 1924 sa 56, MAčva sa 51 i ostatak konkurencije.

OFK Beograd je emotivno, kako kada se radi o upravi, tako i stručnom štabu i igračima, a naročito kada je reč o pristalicama, proslavio povratak u najbolje srpsko fudbalsko društvo.


Uostalom, pogledajte i sami neke od detalja:

Od aktivnog igranja fudbala oprostio se i Filip Kasalica, koji je karijeru završio u "svom" OFK Beograd.

Ovaj Užičanin, rođen 17. decembra 1988, igrao je i za Hajduk Kulu, Slobodu Užice, Crvenu zvezdu (dao i gol u večitom derbiju, nedelju dana nakon debija, i to kao rezervista) ...

... a nosio je još i dresove Ulsana, Istre, Ordabasija, Narpetka, Patanias,a Rada, Radničkog i Niša, Grafičara i, ponovo, "romantičara" s Karaburme u kojima je i započeo profesionalnu karijeru 2004.

Pratite i fudbal, ali i druge sportove - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Veliki vatromet tokom šampionskog slavlja FK Crvena zvezda

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)