OTKUCAVA NAJVEĆA "BOMBA" U NBA: "Lebron DŽejms je slobodan igrač“ (VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2024. u 08:45 >> 11:03

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Lebron Džejms postaje slobodan igrač ovog leta, rekao je njegov menadžer Rič Pol.

ОТКУЦАВА НАЈВЕЋА БОМБА У НБА: Леброн Џејмс је слободан играч“ (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Džejms je završio sezonu sa Los Anđeles Lejkersima u prvoj rundi plej-ofa porazom od Denver Nagetsa u pet utakmica.

Nakon toga se čovek iz Ohaja pojavio na utakmici Klivlend Kavarlisa zbog čega su počele da kruže glasine o njegovom odlasku iz Los Anđelesa posle šest godina.

Te glasine će sada biti dodatno podgrejane nakon izjave menadžera iz Klač Sportsa.

- Lebron Džejms je slobodan agent. Ja moram da se fokusiram na njegov posao, a neka Lejkersi angažuju koga žele. Lebron se uvek maksimalno pokazivao i igrao ko god da mu je bio trener. Ne znam šta namerava da uradi, ali ćemo uraditi ono što i svake godine. Procenićemo situaciju i onda ćemo doneti najbolju odluku - rekao je Pol gostujući na TNT-u.

Ovo bi možda manje pažnje privuklo da je Džejms neograničeno slobodan agent koji nema opciju vrednu 51 milion dolara za sledeću sezonu.

Zbog toga se sugeriše da bi mogao da odbije tu igračku opciju kako bi postao neograničeno slobodan i otišao negde drugde.

- Kris, znaš da svoj posao ne radim preko medija - odgovorio je Pol na pitanje Krisa Hejnsa da li znači da će Lebron odbiti ugovor sa sledeću sezonu od Lejkersa.

Odbio ili ne, tržište slobodnih igrača će se otvoriti 30. juna u 18 časova u Americi, odnosno u ponoć po srpskom vremenu.

BONUS VIDEO VATRENO SLAVLjE: Kad Zvezda proslavlja titulu, Kalemegdan svetli usred mraka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)