BRODOLOM ENGLEZA U LIGI NACIJA: Italijani zadali novi udarac gordom-albionu (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2022. u 22:40

OVE večeri ljubitelji fudbala očekivali su da će uživati u derbiju 5. kola Lige nacije u kom su se sastale nacionalna selekcija Italije i Engleske.

БРОДОЛОМ ЕНГЛЕЗА У ЛИГИ НАЦИЈА: Италијани задали нови ударац гордом-албиону (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Ipak razloga za uživanje nije bilo mnogo, pa je viđena prava uspavanka na "čizmi", i meč oskudan i po broju šansi, kao i po broju golova, lepih poteza, a nedostajalo je i onog najvažnijeg, strasti za fudbalom. 

Na kraju, "azuri" su odneli sva tri boda rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio je Đakomo Raspadori u 68. minutu meča. Momak koji je trenutno na pozajmici u Napoliju iz matičnog Sasuola, prelepo je primio dubinsku loptu Bonućija iz defanzive, i savršenim udarcem matirao golmana Nika Poupa. 

Englezi su do kraja, kao i celim tokom meča, gotovo poptuno bili bezopasni po gol Donarume, i na taj način nastavili svoj brodolom u Ligi nacija, i ni u petom meču grupe 3 nisu osetili slast pobede.

Priliku za to, imaće u poslednjem kolu kada na Vembli dođe reprezentacija Nemačke, ali taj meč neće imati preveliki rezultatski značaj za gordog-albiona, s obzirom da su potpuno neočekivano zakucani za dno svoje grupe.

Standings provided by SofaScore

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a