LUKA JOVIĆ NIJE HTEO DA UĐE U IGRU: Nesvakidašnja situacija zbog Srbina u italijanskom fudbalu

Novosti online

18. 09. 2022. u 20:20

LUKA Jović je bio u centru pažnje na utakmici u kojoj - nije igrao.

ЛУКА ЈОВИЋ НИЈЕ ХТЕО ДА УЂЕ У ИГРУ: Несвакидашња ситуација због Србина у италијанском фудбалу

Youtube / AIHAM7KU

Srpski napadač, koji je letos stigao iz Real Madrida u Fiorentinu, ne samo da je ostao na jednom postignutom golu ove sezone (koji je dao u pobedi protiv Kremonezea od 3:2 još na startu prvenstva), već je zbog načina na koji je ostao na klupi za rezerve u utakmici sa Veronom izazvao veliku pažnju u Italiji.

Naime, posle devet takmičarskih nastupa u nizu na kojima nije dao gol, a na nekima od njih je igrao prilično malo (22 minuta protiv Tventea, pa 20 protiv istog rivala, svega pet protiv Udinezea, te 36 protiv RFS-a na evro-sceni), on je u četvrtak u Ligi konferencija dobio priliku da odigra celo drugo poluvreme na gostovanju Bašakšehiru.

Nije uspeo da pomogne ekipi da izbegne ubedljiv poraz (3:0), a tom prilikom je dobio jedan nezgodan udarac.

Činilo se najpre da će u nedelju moći da igra protiv Verone, ali ga je trener Vićenco Italijano ipak ostavio na klupi, sa željom da mu šansu ukaže u drugom poluvremenu. I, kada je trenutak za tu izmenu došao...

Jović je rešio da ipak odsedi do kraja meča na klupi za rezerve. 

Ovako je o tome obavestio javnost portal "firenzeviola":

- Vrlu interesantnu pozadinu situacije kada je zamenjen (starter Fiorentine) Kuame otkrio je kanal DAZN. Trener Italijano se okrenuo ka klupi i pitao Jovića kako se oseća, jer je hteo da ga tada uvede u igru umesto Kuamea. Srbin mu je, međutim, odgovorio da se ne oseća 100 odsto spremnim i da bi on više voleo da ne ulazi u igru. Kao rezultat toga, starteg "ljubičastih" je ubacio sveže snage u vidu Kabrala.

Fiorentina je, inače, pobedila sa 2:0, a pored Jovića za nju nisu igrali ni povređeni Milenković, kao ni Terzić koji je ostao na klupi. Ilić i Lazović odigrali su ceo meč za Veronu.

BONUS VIDEO: "Delije" su se ovako oprostile od Dejana Stankovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba