"ON JE LUD!" Sergej Milinković Savić opčinio Italiju, Srbin opet izvodi čarolije u Seriji A (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2022. u 15:21 >> 17:10

SERGEJ Milinković Savić je zbog svog raskošnog talenta sa pravom je jedan od najboljih fudbalskih reprezentativaca Srbije, a oduševljava i u klupskom šampionatu Itealije.

ОН ЈЕ ЛУД! Сергеј Милинковић Савић опчинио Италију, Србин опет изводи чаролије у Серији А (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Njegov Lacio je za ovu nedelju imao zakazano gostovanje Krotoneu, a taj prvenstveni meč  asistencijom je "otvorio" upravo srpski as.

Igrao se sedmi  minut kada je ekipa iz Rima organizovala napad na suparničkoj polovini terena, Ćiro Imobile je loptu s leve strane dodao Milinkoviću Saviću, a ovaj, na 40-ak metara od gola rivala, reagovao u svom stilu.

Dok je Imobile isprva trčao ukoso, ka srcu kaznenog prostora, Sergej je polako kretao napred, a baš u trenutku kada je glavni napadač Lacija skrenuo ulevo i zbunio svog čuvara, Milinković Savić je izveo "lažnjak" - podigao je i levu ruku i desnu nogu kao da će šutirati s distane, a zapravo je samo savršeno precizno uputio loptu Imobileu, koji je svojom kretnjom već nadmudrio čuvara.

Posle idealnog dodavanja, špicu "nebesko-plavih" ostalo je da matira golmana, što je i učinio snažnim udarcem kojim je loptu, blago iskosa s leve strane, poslao u dalji gornji ugao:

Kako je to Milinković Savić majstorski izveo - pogledajte i sami u snimku do kog vas vodi klik na ovu rečenicu, ili u tvitu koji je pred vama, a koji je jedan ljubitelj italijanskog fudbala opisao rečima "Stojim pri ovome: Nije imobile dobar, već SMS (Sergej Milinković Savić) koji ga 'hrani' (loptama) na ludački način".

Ali, na tome se srpski as nije zaustavio.

Nakon što je Imobile u 21. minutu opet bio strelac, iz penala zbog igranja rukom, u sudijskoj nadoknadi vremena na kraju prvog dela utakmice, upravo je Sergej Milinković Savić dao gol za 0:3 - učinio je to našavši se na pravom mestu posle jednog odbitka, čime je svoj ovosezonski učinak u Seriji A uvećao na pet asistencija i jedan pogodak.

Utakmica je okončana rezultatom 0:4, koji je, minut nakon što je u 78. Milinković Savić zamenjen, postavio Pedro i to na asistenciju Imobilea.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna