ORIGINALNO: Ovako se Aston Vila oprostila od kraljice Elizabete

Novosti online

16. 09. 2022. u 22:45

FUDBALERI Aston Vile i Sautemptona ukrstila su koplja u prvom meču nakon smrti engleske kraljice Elizabete.

ОРИГИНАЛНО: Овако се Астон Вила опростила од краљице Елизабете

FOTO: Printskrin

Slavni klub iz Birmingema odao je na poseban način počast ženi, za koju se priča da je bila verna navijačica londonskog Vest hema. Igrači dva premijerligaša izašli su iz svlačionice pravo na centar kultnog "Vila parka", a dvojica trenera, Stiven Džerard i Ralf Hazenhitl stajali su uz sudije na terenu.

Oficijelni spiker rekao je da je Aston Vila zahvalna kraljici na izuzetnom doprinosu naciji, životu posvećenom ljudima i veličanstvenom služenju narodu.

Sva svetla na stadionu su potom pogašena. Svetleli su samo reklamni panoi uz teren na kojima je bilo ispisano kraljičino ime, veliki ekran na kome su bile njene fotografije i telefoni na tribinama.

Nakon minuta potpune tišine intonirana je i britanska himna koju je, stojeći na centru terena, u novoj verziji (iako su neki igrači umesto kralj izgovarali kraljica) izvela Lora Rajt

U izjavi pre meča, strateg Aston vile Stiven Džerard rekao je da su svi svesni da će meč biti emotivan.

- Kao klub želimo da pokažemo poštovanje i kako se privilegovano osećamo zbog povezanosti sa kraljevskom porodicom. Svi dobro znaju da je princ Vilijam veliki navijač Vile i želimo večeras da ga učinimo ponosnim svojom igrom.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!