HOLAND BEZ EMOCIJA: Norvežanin igra prvi put protiv Dortmunda od kada je napustio taj klub

N. I.

14. 09. 2022. u 10:51

ROBERT Levandovski je sinoć prvi put u sezoni bio u prilici da zaigra protiv svog Bajerna. U Minhenu je sjajni strelac ovog puta bio u dresu Barselone, a u njegovoj koži večeras će da bude Erling Holand.

ХОЛАНД БЕЗ ЕМОЦИЈА: Норвежанин игра први пут против Дортмунда од када је напустио тај клуб

FOTO:EPA

Mladi norveški napadač, najveće pojačanje Mančester sitija u letnjem prelaznom roku, večeras u 2. kolu Lige šampiona dočekuje Dortmund, u kojem je proveo nekoliko blistavih sezona i u čijem žutom dresu je postalo jasno da imamo novu fudbalsku zvezdu dostojnu nekih mnogo slavnijih prethodnika i savremenika.

U sudarima velikih favorita sa autsajderima biće vrlo zanimljivo da se vidi koliko Makabi Haifa može protiv najskupljeg tima Lige šampiona. Pari Sen Žermen je u Izraelu i večeras ima priliku, ali i zadatak, da opravda ulogu sa kojom je doputovao na mesto na kojem se srpski šampion Crvena zvezda nije baš najbolje proveo u kvalifikacijama za evropsku elitu.

Navijače u Srbiji će svakako da zanima i učinak našeg tandema. Dušan Vlahović i Filip Kostić dočekuju sa Juventusom na svom stadionu lisabonsku Benfiku. Crno-beli iz Torina su u 1. kolu doživeli "tesan" poraz od PSŽ u Parizu (2:1), dok je Benfika lako savladala Makabi kod kuće (2:0).

Više nego zanimljivo biće u Londonu. Prestonica Velike Britanije je u žalosti zbog smrti kraljice Elizabete, a navijači Čelsija i dalje ne veruju šta ih je snašlo na premijeri Lige šampiona ove sezone u Zagrebu, kada je Dinamo šokantno slavio sa 1:0, a nemački stručnjak Tomas Tuhel dobio "ispisnicu" iz kluba. Čelsi će večeras imati priliku da popravlja utisak protiv Salcburga, koji je prošle nedelje kod kuće remizirao sa Milanom (1:1). Baš sa tim Milanom na "San Siru" igraće Zagrepčani, koji najavljuju da će da idu u susret novom fudbalskom čudu.

BONUS VIDEO: Petrić: Drago mi je da su igrači počeli da se smeju i uživaju u igri

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri