PARTIZAN POJAČAO VEZNI RED: Traore zadužio crno-belu osmicu (FOTO)

Novosti online

24. 08. 2022. u 13:20

PARTIZAN je odlučio da pojača vezni red. U klub je stigao fudbaler iz Malija Hamidu Traore koji dolazi iz turskog Giresuna.

ПАРТИЗАН ПОЈАЧАО ВЕЗНИ РЕД: Траоре задужио црно-белу осмицу (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

Igrač koji pokriva poziciju zadnjeg veznog je sa timom koji sa klupe predvodi Gordan Petrić potpisao trogodišnji ugovor, a zadužio je dres sa brojem osam.

Ono što je dobro za Partizan je to da ovaj 25-godišnjak dolazi spreman i za crno-bele bi mogao da zaigra već u nedelju protiv kragujevačkog Radničkog u Mocart Bet Superligi Srbije.

On je odigrao ceo meč za Giresun za vikend, u kojem je njegov doskorašnji klub slavio sa 1:0 protiv Kasimpaše. Treba reći da je u sva tri kola turskog prvenstva odigrao po 90 minuta.

Traore je baš kao i Fuseni Dijabate bio član omladinske reprezentacije Malija koja je igrala protiv Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. Tada su "orlići" pokorili planetu.

Podsetimo, Partizan sutra od 20 sati igra revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamruna na Malti (prvi meč 4:1 za crno-bele).

BONUS VIDEO: Petrić: Čestitate mi na pobedi golom u 95 minutu... Hvala

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)