ON NE BI SMEO DA DOBIJE ŽUTI KARTON: Jedan od najbitnijih igrača Zvezde mora da bude baš obazriv u Haifi

Novosti online

17. 08. 2022. u 18:00

CRVENA zvezda je došla na korak do plasmana u Ligu šampiona. Ostala je još jedna prepreka u vidu Makabija iz Haife. Nema dileme da bi se u elitno društvo lakše ušlo ako su svi najkvalitetniji igrači na broju, a jednom fudbaleru šampiona Srbije preti suspenzija pred revanš.

ОН НЕ БИ СМЕО ДА ДОБИЈЕ ЖУТИ КАРТОН: Један од најбитнијих играча Звезде мора да буде баш обазрив у Хаифи

FOTO: FK Crvena zvezda

Duel u Beogradu bi u slučaju žutog kartona na prvoj utakmici koja se igra večeras od 21 sat (tekstualni prenost na portalu "Novosti") u Izraelu mogao da propusti štoper Aleksandar Dragović.

Navijači Makabija su već pokušali da isprovociraju igrače Zvezde, ali im to nije pošlo za rukom. Sada na sjajnom defanzivcu ostaje da na utakmici bude maksimalno obazriv kako ne bi dobio žuti karton i samim tim bio u sastavu u drugom susretu.

Dragović je prva dva kartona zaradio na mečevima protiv Pjunika u Beogradu i Jerevanu. Ipak, Austrijanac je dovoljno iskusan da može da se sačuva od dobijanja javne opomene.

Osim njega žute kartone u Zvedui imaju i Aleksandar Katai, Strahinja Eraković i Ibrahim Mustafa (nije ni doputovao u Haifu), ali oni nisu u opasnosti od suspenzije. Kod Makabija suspenzija preti Dolevu Hazizi, Danijelu Sundgrenu i Mohamedu Abu Faniju.

BONUS VIDEO: ZVEZDIN JUNAK: Mirko Ivanić, posle tri asistencije, dao i gol Voždovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi