ISPRED HOTELA ZVEZDE KAO U RATNOJ ZONI: Prljave igrice Izraelaca, sinoć je pucalo na sve strane - oglasili se i iz crveno - belog tabora

Novosti online

17. 08. 2022. u 14:53

POČELE su prljave igrice van terena uoči prvog meča plej-ofa Lige šampiona između Makabija i Crvene zvezde.

ИСПРЕД ХОТЕЛА ЗВЕЗДЕ КАО У РАТНОЈ ЗОНИ: Прљаве игрице Израелаца, синоћ је пуцало на све стране - огласили се и  из црвено - белог табора

FOTO: Photojoiner

Naime, beogradski velikan večeras ide na megdan Makabiju iz Haife. Aktuelni prvak Srbije se trenutno nalazi u Izraelu, a navijači domaće ekipe napravili su iznenađenje momcima iz srpske prestonice.

Crveno - bela delegacija usred noći doživela je neprijatno iskustvo, jer su najvatrenije pristalice izraelskog kluba ispred hotela u kojem je smeštena delegacija crveno-belih, imale pirotehnički šou, pa su ispalili vatromet koji je imao za cilj da izazove prerano buđenje igrača Zvezde.

Ovo nije novina u navijačkom svetu, čini se sve kako bi se rivalski tabor uzdrmao, ali često to kasnije bude i motiv više za igrače kojima bude priređeno neprijatno buđenje usred noći.

Nema sumnje da će biti vatreno i na samom terenu stadiona "Sami Ofer" kada strastveni navijači iz Haife dočekaju našeg predstavnika.

Podsetimo, meč između aktuelnog prvaka Srbije i aktuelnog prvaka Izraela zakazan je večeras u 21:00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POTRES U MINHENU: Legenda Reala preuzima Bajern, postavio samo jedan uslov!