JUNAJTED SVIM SILAMA KRENUO PO POJAČANJA: Ten Hag želi da dovede golmana i vezistu

Novosti online

17. 08. 2022. u 15:51

MANČESTER junajted je užasno počeo novu sezonu i klub čini sve kako bi se dodatno pojačao i što pre izašao iz krize u kojoj se nalazi od starta Premijer lige.

ЈУНАЈТЕД СВИМ СИЛАМА КРЕНУО ПО ПОЈАЧАЊА: Тен Хаг жели да доведе голмана и везисту

FOTO:EPA

"Crveni đavoli" su izgubili uvodne dve utakmice u prvenstvu od Brajtona (2:1) i Brentforda (4:0) i jasno je da je Eriku ten Hagu potrebno još igrača.

Klub sa "Old Traforda" je do sada doveo Lisandra Martineza (Ajaks), Kristijana Eriksena (Brentford) i Tajrela Malasiju (Fejenord), a kako se može čuti Junajted želi da angažuje golmana Borusije Menhengladbah Jana Zomera i vezistu Čelsija Kristijana Pulišića.

Engleski velikan je navodno saopštio švajcarskom čuvaru mreže da ga želi kao rezervnu opciju Davidu de Hei, pa dolazak u tim koji predvodi holandski stručnjak nije baš toliko izvestan, posebno što bi u slučaju odlaska iz Nemačke mogao da pronađe ekipu u kojoj bi standardno branio.

Sa druge strane mnogo realinije je da novi stanovnik Mančestera postane američki reprezentativac. Za njega su interesovanje pokazali i Atletiko Madrid, Njukasl i Juventus, ali on po svaku cenu hoće u Junajted.

"Crveni đavoli" bi Pulišića doveli na pozajmicu iz Čelsija. Nije nemoguće da se ovaj transfer dogodi, posebno što na bivšeg igrača Borusije Dortmund ne računa Tomas Tuhel.

BONUS VIDEO: Petrić: Čestitate mi na pobedi golom u 95 minutu... Hvala

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna