"POČIVAJTE SADA ANĐELČIĆI MALI": Pogled ka nebu i poruka koja razara dušu (FOTO)

S.Đ.

15. 08. 2022. u 12:25

Ilija Vukotić, fudbaler rodom iz Cetinja, iz Portugala se oprostio od mališana koji su stradali u pucnjavi na Cetinju.

ПОЧИВАЈТЕ САДА АНЂЕЛЧИЋИ МАЛИ: Поглед ка небу и порука која разара душу (ФОТО)

Foto: Instagram

- Teško vrijeme za moj grad i moju državu. Uz vas sam - napisao je uz fotografiju Vukotić.

On je poslao poruku sa stadiona Boaviste gledajući u nebo.

Odštampao je i majicu sa stihovima i zajedničkom fotografijom sa mališanima koji su tragično izgubili život. U pitanju su 11-godišnji i 8-godišnji sin Nataše Pajović Martinović.

- Počivajte sada anđelčići mali, jer krila vam skresa neka luda glava, Crna Gora noćas svijeće vama pali, laku noć drugari i vječna vam slava - navodi se u poruci.

Podsećanja radi, 12. avgusta 2022. godine, u naselju Medovina na Cetinju, u Crnoj Gori, dogodila se masovna pucnjava u kojoj je ubijeno jedanaest, a povređeno šest osoba. Počinilac je tridesetčetvorogodišnji Vučko Borilović koga je ubio sugrađanin u trenutku pucnjave s policijom. Vlada Crne Gore je istog dana proglasila trodnevnu žalost. Ovo je bilo najveće masovno ubistvo koje je zadesilo Crnu Goru u skorašnjoj istoriji.

Ukupno je jedanaest osoba ubijeno u pokolju, uključujući i izvršioca. Među stradalima su i dva deteta, starosti od osam i jedanaest godina, koja su ubijena u Borilovićevoj kući. Tom prilikom je Borilović ranio i njihovu majku koja je kasnije podlegla povredama. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBI... Ovako je Ju-Es open reagovao na to što je Hamad Međedović postao najbolji mladi teniser na svetu