RASULO U MANČESTERU: Surove reči legende, a šta tek reći za odnos Ronalda i Ten Haga (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 10:13

Mančester junajted je sezonu otvorio sa dva poraza, pošto ih je Brajton savladao u prvoj rundi, u drugom meču “đavolima” je čas fudbala održao i Brentford.

РАСУЛО У МАНЧЕСТЕРУ: Сурове речи легенде, а шта тек рећи за однос Роналда и Тен Хага (ВИДЕО)

Foto: AP

Već na poluvremenu bilo je 4:0, tako se meč i završio, a Kristijano Ronaldo je nastavio sa sramnim ponašanjem.

Vidno ga je pogodio poraz, pa po završetku meča nije želeo ni da se pozdravi sa menadžerom Erikom Ten Hagom. Ne da se nisu pozdravili, već nisu razmenili ni poglede, te je sada više nego očigledno da nešto nije kako treba.

Ronaldu je posle utakmice prišao Stiv Meklaren, pomoćnik u stručnom štabu Erika ten Haga, koji ga je savetovao da pozdravi navijače i smiri situaciju, međutim Portugalac je to ignorisao i pognute glave je otišao u svlačionicu.

Erik Ten Hag nije pričao o ovom detalju po završetku utakmice:

– Teško mi je. Uvek je iznenađenje kada počnete tako utakmicu. Za 35 minuta primili smo četiri gola. To nije moguće. Ovaj tim mora da preuzme odgovornost. Žao mi je navijača koji su uradili sve da nas podrže, a izneverili smo ih. Ovo su dobri igrači i moraju da preuzmu odgovornost na terenu kao tim i kao pojedinci. To nismo uradili danas – rekao je Ten Hag pa dodao:

– Tražio sam od njih da igraju sa verom u sebe i da preuzmu odgovornost za svoj nastup i to nisu uradili. Moraćemo da radimo na tome. To možemo da prebrodimo samo ako se držimo zajedno i radimo naporno. Morate da iznesete i veru na teren, da verujete u sebe i u tim.

Oglasila se i legenda kluba Geri Nevil i nije štedeo "crvene đavole".

- Ukoliko ste mislili da Mančester junajted ne može više da padne, to se upravo dogodilo. Ovi igrači su pod tri različita menadžera dokazali da nedovoljno trče. Nemaju samopouzdanja, iz njih je ono isceđeno. Potrebna im je pomoć. I sam sam bio trener ekipa koje su se mučile i kojima je bilo potrebno nešto. Ovo je novo dno. A čini se da ga Junajted konstantno produbljuje. Ista je da je ovo vrlo, vrlo, loše“, konstatovao je Gari Nevil.

Podsetimo, legendarni desni bek proveo je čitavu karijeru na Old Tragordu, a boje Junajteda branio je od 1992. do 2011. godine i za to vreme osvojio je osam titula Premijer lige.

Mančester junajted je izgubio četiri vezana meča u prvenstvu prvi put još od februara 1979. godine, što je samo potvrda koliko je očajna situacija u klubu koji je za trenera doveo Holanđanina Erika ten Haga.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna