NOVI UDARAC ZA MANČESTER! Veliki rival krade najveću želju Junajteda (VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2022. u 22:43

NE nazire se kraj mukama slavnog tima sa "Old traforda".

НОВИ УДАРАЦ ЗА МАНЧЕСТЕР! Велики ривал краде највећу жељу Јунајтеда (ВИДЕО)

FOTO:EPA

Fudbaler Barselone i holandski reprezentativac Frenki de Jong mogao bi karijeru da nastavi u Čelsiju, prenosi španski list "Sport".

Ovaj list navodi da "plavci" planiraju da Mančester junajtedu ukrade De Jonga. Španski mediji podsećaju da se Barselona dogovorila sa "crvenim đavolima" u vezi prelaska De Jonga u engleski klub, ali je holandski fudbaler odbio obuče dres ekipe sa "Old traforda".

Katalonci moraju po svaku cenu da prodaju nekoliko igrača, a među njima i bivšeg igrača Ajaksa, koga je stvorio upravo Erik ten Hag, novi strateg Junajteda.

Razlog što Barsa ima imperativ prodaje leži u tome da je to jedina mogućnost da registruju nova pojačanja za predstojeću sezonu španskog šampionata, između ostalog i Roberta Levandovskog.

FOTO: Tanjug/AP

"Sport" prenosi da je Čelsi pronašao način da dovede holandskog fudbalera, pošto su se vlasnik "plavaca" Tod Boli i predsednik Barselone Đoan Laporta navodno dogovorili da De Jong ode u londonski klub u zamenu za novac i Markosa Alonsa i Cezara Azpilicuetu.

De Jong (25) je član Barselone od 2019. godine, a pre toga je igrao za Ajaks i Viljem II. Za reprezentaciju Holandije odigrao je 44 meča.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije