LALATOVIĆ PODNEO OSTAVKU NAKON NOVOG DEBAKLA: "Ispao sam od poluamatera, ovo je moralni čin"

Novosti online

19. 07. 2022. u 10:26

TRENER baljalučkog Borca Nenad Lalatović ponudio je ostavku nakon što je njegov tim odigrao nerešeno sa Slogom iz Doboja (2:2).

ЛАЛАТОВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ НАКОН НОВОГ ДЕБАКЛА: Испао сам од полуаматера, ово је морални чин

Foto: Profimedia

Iako je ekipa iz Banjaluke vodila 2:0 nakon nepunih 20 minuta igre, na kraju je osvojila samo bod, a to je razočaravajuće za ambiciozni tim kakav je Borac.

Razočarani Lalatović je ponudio ostavku nakon utakmice i na konferenciji za novinare "otvorio dušu".

- Igrači moraju da ostanu, ja ne! Ovo je za mene takav šamar, nikad nisam dao otkaz u 12 godina. Ispao sam od poluamatera, danas je trebalo da bude 4:0! Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej. Mora nešto da se menja, šta ja imam da pričam... Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog navijača i divnih ljudi koji vode klub. To je moralni čin, imao sam ogromnu želju, ima tu još nekih stvari, ali nije bitno, razočaran sam. Najbolje je da Nenad ode, ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja - rekao je Lalatović nakon utakmice u Modriči.


On se potom i osvrnuo na motivaciju svojih fudbalera.

- Zalaganje na terenu, moji šetaju kao manekeni, hvala svima - dodao je trener vidno ljut na svoje igrače koji su zakazali.

Lalatović je svoje nezadovoljstvo iskazao i tako što nije stao pred kamere za TV nakon meča u Modriči, a ubrzo je stigla informacija da je podneo ostavku i da više nema nameru da vodi ekipu.

Borac već u nedelju čeka derbi sa Sarajevom u Novom Gradu, ali sledi nekoliko turbulentnih dana u Banjaluci i vrlo moguća promena u stručnom štabu.


Podsetimo, Borac je na prvoj prepreci u kvalifikacijama za Ligu konferencija poražen na gostovanju B36 Toršavnu - i to na penale. Tim sa Farskih ostrva je izgubio u Republici Srpskoj 0:2, a onda je u revanšu vodio 3:0, posle čega je Tatar doneo Borcu penale, ali tu je bio kraj za Banjalučane.

Srpski trener je preuzeo ekipu pre samo 45 dana, ali nakon lošeg početka već je odlučio da se povuče.

BONUS VIDEO: Majstorija Kataija
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna