ZAPAD DIRIGUJE JEDNO, A ŠAMPION SRBIJE... Crvena zvezda otputovala u Rusiju

Novosti online

01. 07. 2022. u 20:19

RAT u Ukrajini, ili kako Rusija to naziva, "Specijalna vojna operacija", najvažnija je novost koja je zadesila svet u prvoj polovini 2022. godine, a najnovije vesti vezane za Rusiju - vezane su i za šampiona Srbije u fudbalu. Jer, Crvena zvezda - kreće baš u tu zemlju, koju je zapadni deo Evrope, uz dirigentsku palicu Sjedinjenih Američkih Država, pokušao da "odseče od ostatka sveta" brojnim sankcijama.

ЗАПАД ДИРИГУЈЕ ЈЕДНО, А ШАМПИОН СРБИЈЕ... Црвена звезда отпутовала у Русију

Foto: FK Crvena zvezda

Naime, Zvezda je obavila pripreme za novu sezonu u Sloveniji (ostvarene su po pobeda, remi i poraz), a ovog popodneva ekspedicija s Marakane uputila se za Beograd, pa potom  gotovo odmah produžuje za Rusiju, i to u večernjim satima.

Razlog odlaska baš tamo?

Prijateljski meč.

Naime, ekipa Dejana Stankovića odigraće protiv Zenita iz Sankt Peterburga kontrolnu utakmicu, a onda će biti održana u nedelju, 3. jula, i to u Sočiju.

Trener FK Crvena zvezda, Dejan Stanković, spreman za novo putovanje / Foto: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je na pripremama u Sloveniji pobedila ekipu Brava (2:1), remizirala sa Domžalama (1:1) i poražena je od Kopra (1:0).

- S obzirom na to da smo radili izuzetno jako i da smo na tri dana igrali utakmice, očekuje nas težak put do tamo pre svega, u smislu odlaska i povratka, a videćemo ko će igrati. Ko god da izađe na teren, zahtevi su isti, a sigurno neću rizikovati sa igračima koji imaju manje fizičke probleme, jer znamo za šta se spremamo i bitno je da od 10. jula svi budu zdravi i pravi za početak prvenstva i ono što nas očekuje u nastavku sezone - rekao je trener srpskog šampiona u fudbalu Dejan Stanković pred crveno-belih polazak iz Slovenije.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba