PARTIZAN OBILAZI NAVIJAČE ŠIROM ZEMLJE: Delegacija "parnog valjka" posetila Golubac (FOTO)

Novosti online

01. 06. 2022. u 17:40

DELEGACIJA fudbalskog kluba Partizan nastavlja posete navijačima širom Srbije i regiona. Poslednjeg dana maja, delegacija je posetila opštinu Golubac.

ПАРТИЗАН ОБИЛАЗИ НАВИЈАЧЕ ШИРОМ ЗЕМЉЕ: Делегација парног ваљка посетила Голубац (ФОТО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Članovi Upravnog odbora, Dragan Trailović i Zoran Rajić su sa domaćinima prvo obišli stadion FK Đerdap, koji se takmiči u zonskoj Podunavsko-šumadijskoj ligi, a onda je usledio obilazak Golubačke tvrđave i manastira Tumane iz 14. veka.


Crno-bela delegacija je bila i na prijemu kod predsednika opštine, dr Nebojše Mijovića, gde je na obostrano zadovoljstvo dogovorena saradnja koja se odnosi na formiranje kluba i prijatelja navijača kluba, prisustvo dece iz ove opštine do 14 godina na „Dečijoj tribini”, edukaciju dece iz škole fudbala u Golupcu uz prisustvo trenera omladinske škole FK Partizan, kao i odigravanje prijateljske utakmice kombinovanog sastava FK Partizan u vreme manifestacije „Dani Golupca”.


Crno-bele su, osim predsednika opštine, dočekali i zamenik predsednika, Marko Stojaković, sportski direktor FK Đerdap, Stojanović, predsednik Sportskog saveza opštine Golubac, Jovica Josić, prof. Iskra Maksimović, glavni vodič Sreten Živković i vođa navijača Partizana u opštini Golubac, a u manastiru Tumane – otac Pavle i otac Petar, koji je veliki navijač Partizana.

BONUS VIDEO: Pored južne tribine osvanuo parni valjak

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest