"OVAKVE IZJAVE NAS NE VODE NIGDE": Legenda Bajerna udarila po Levandovskom

Novosti online

30. 05. 2022. u 18:41

ROBERT Levandovski je jasno stavio do znanja upravi Bajerna da više ne želi da igra za taj klub. No, čelnicima šampiona Nemačke se to ne sviđa.

ОВАКВЕ ИЗЈАВЕ НАС НЕ ВОДЕ НИГДЕ: Легенда Бајерна ударила по Левандовском

Foto AP

Poljak je dogovorio trogodišnju saradnju sa Barselonom i nada se da mu Bavarci neće praviti problem da karijeru nastavi na "Nou Kampu".

Način na koji je reagovao jedan sjajni golgeter nije se svideo generalnom direktoru velikana iz Minhena Oliveru Kanu.

- Ne mogu da objasnim zašto je Robert izabrao ovakav način. Javne izjave poput ove vas ne vode nigde. Robert je u Minhenu dva puta bio najbolji igrač sveta. Trebalo bi da zna šta ima u Bajernu. Poštovanje nije jednosmerna ulica - rekao je Kan u izjavi za nemačke medije.

Bajern bi mogao da zadrži Levandovskog s obzirom na to da Poljak ima ugovor do 2023. godine. Ipak, veliko je pitanje da li će to uraditi uprkos tome što su ljuti, jer veliko je pitanje koliko se isplati držati u timu igrača koji nije zadovoljan.

Bavarci bi na ime transfera najboljeg strelca Bundeslige mogli da dobiju 30.000.000 evra i to bi bilo dovoljno da se pokrije transfer Sadija Manea iz Liverpula.

Bilo kako bilo čini se da će ova priča uskoro dobiti kraj, a ostaje da se vidi da le ćemo Levandovskog od leta gledati u dresu katalonskog kluba.

BONUS VIDEO: Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024