BIVŠI SUDIJA GRMI - KOME SMETA JAK RADNIČKI? "Namerna greška na štetu Nišlija, fudbal se ne igra samo u Beogradu! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2022. u 13:25

FUDBALERI Radničkog remizirali su na gostovanju Čukaričkom u Beogradu u okviru 4. kola Superlige Srbije, a ponovo je po mišljenju pojedinaca bilo spornih situacija i u njima je po njihovim navodima oštećen Radnički iz Niša.

БИВШИ СУДИЈА ГРМИ - КОМЕ СМЕТА ЈАК РАДНИЧКИ? Намерна грешка на штету Нишлија, фудбал се не игра само у Београду! (ФОТО/ВИДЕО)

Ninoslav Spasić Foto: N.Skenderija

Na adresu Novosti stigao je mail koji je potpisao Ninoslav Spasić, nekadašnji fudbalski sudija i priv čovek strukovne organizacije regiona Istočne Srbije. Čovek koji je sredinom februara na godinu dana izbačen iz fudbala zbog svojih izjava imao je štošta da kaže.

- Ja, kao bivši sudija FIFA, a do skora član izvršnog odbora Sudijske komisije FSS, analizator i komesar takmičenja pitam nadležne i kompetentne ljude kada će se stati ovakvim krađama i otimanjem bodova klubovima koji ulažu ogromna finansijska sredstva, a sve radi ispunjenja cilja, izlaska kluba na međunarodnu scenu, pita se Spasić.

On smatra da je Radničkom to pravo uskraćeno u završnici meča kada je Stefan Mitrović oboren od strane Krznarića, naizgled na ivici šesnaesterca. Po rečima nekadašnjeg sudije koji je priložio i fotografije pride, niškom timu trebalo je da bude dosuđen penal.

- Pravo da se bori za izlazak na međunarodnu scenu uskreaćeno je Radničkom iz Niša na meču koji je igran na Banovom Brdu. Bodovi koji bi značili izlazak kluba na međunarodnu scenu, ističe Spasić.

FOTO: Printskrin/Arena sport

Pita se Ninoslav Spasić da li se fudbal igra zbog publike?

- Da li fudbal treba da se igra samo u Beogradu i Evropa da se igra samo u Beogradu? Grad Niš, grad selektora, grad meraklija će zbog ove greške ostati bez evropskog takmičenja. Grad, gde bi tribine bile pune, gde bi na Čairu bilo 15000 ljudi. Koliko da očekujemo na Banovom brdu? Vratite film samo nekoliko sezona unazad, koliko je gledalaca bilo na evropskoj utakmici u Nišu, kada su ugošćeni timovi sa Malte iz Estonije, Izraela... Zar fudbal treba da igraju klubovi koji ne ispunjavaju standarde UEFA i koji nemaju infrastrukturni objekat i koji sakupe 1000 gledalaca, zajedno sa gostujućim navijačima.

Ističe da ovo nije prva ovakva greška na račun Radničkog iz Niša i pita se kome smeta jak FK Radnički. Bivši sudija rodom iz Surdulice podsetio je da su greške pravljene protiv Radničkog i u duelima protiv Proletera, kao i imenjaka iz Kragujevca...

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega