GOLOVI KAO NA TRACI: Het-trikom protiv TSC Mirko Ivanić izjednačio prošlogodišnji golgeterski učinak

Đ. SAMOILOVIĆ

21. 04. 2022. u 22:21

PROŠLOGODIŠNjI učinak je već izjednačen, sada je vreme za pohod na lični rekord i "20 plus" sezonu.

ГОЛОВИ КАО НА ТРАЦИ: Хет-триком против ТСЦ  Мирко Иванић изједначио прошлогодишњи голгетерски учинак

FOTO: M. Vukadinović

Sjajni kreativac Crvene zvezde Mirko Ivanić ispalio je rafal u mrežu TSC (4:0) na gostovanju šampiona u Bačkoj Topoli, het-trikom na severu države stigao do "kote" 20 u svim takmičenjima i tako poravnao statistiku iz minulog takmičarskog ciklusa, u kojem je bio među najboljim pojedincima u raspucanom sastavu Dejana Stankovića.

A u ovoj sezoni - ista priča. Dejstvovanjem po levoj strani, u paru sa Aleksandrom Kataijem, pravio je dar-mar protivničkim odbranama u "domaćicama", kao i u Evropi, a ako se uzme da je do kraja plej-ofa ostalo još pet utakmica, kao i jedna, eventualno dve u Kupu, samo čudo može da ga spreči da ne "podeblja" sopstveni konto i pokaže da je u životnoj formi.

- Presrećan sam zbog pobede, znali smo da će biti teška utakmica, još posle derbija, nismo se dovoljno oporavili, ali smo radili na tome kako bismo bili što bliže cilju. Srećan sam i zbog het-trika i zbog toga što mi je ovo najefikasnija sezona u karijeri - istakao je Ivanić za klupski sajt.

Momak koji je tiho počeo mandat u crveno-belom dresu, "eksplodirao" je dolaskom Stankovića na klupu i započeo svojevrsnu fudbalsku renesansu, čije "posledice" i te kako osećaju na rezultatskom planu Zvezde. Spajanjem sa Kataijem po toj levoj strani, uz dejstvovanje beka Milana Rodića iz drugog plana, postalo je žila kucavica za stizanje do vredne pobede, kakva je i ona u Bačkoj Topli.

- Ne bih isticao nas dvojicu, iako fantastično sarađujemo već dve godine. Uživanje je biti s Kataijem na terenu, dobro se razumemo i verujem da ćemo još dugo igrati zajedno. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, jer i odbrana radi sjajan posao iz meča u meč i to je put kojim treba da idemo.

BONUS VIDEO - Penal za Partizan i gol Natha

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!