NOVAK SAZNAO PROTIVNIKA: Nije Karacev, ali jeste Rus koji ga je pobeđivao i to u finalu mastersa

Novosti online

21. 04. 2022. u 21:35

NOVAK ĐOKOVIĆ je prošle godine zaustavljen u polufinalu Srbija opena kada ga je eliminisao Aslan Karacev. Ruski teniser je ove godine bio u donjoj polovini žreba ali je u četvrtfinalu iznenašujuće poražen od Oskara Otea pa je time otpala i mogućnost revanša. ipak, srpski as moraće na putu do finala da igra sa drugim Rusom.

НОВАК САЗНАО ПРОТИВНИКА: Није Карацев, али јесте Рус који га је побеђивао и то у финалу мастерса

Foto: Printskrin

Reč je o Karenu Hačanovu koji je u poslednjem meču dana na Srbija openu savladao Brazilca Tijaga Monteira sa 2:0, po setovima 7:5 i 6:4.

Taj meč na programu je u subotu, a biće to sedmi okršaj ovih tenisera. Novak je do sada pretrpeo jedan poraz od Hačanova na mastersu u Parizu kada je ruski teniser postao senzacionalni osvajač ovog turnira.

Biće to njihov sedmi okršaj. U šest dosadašnjih je srpski igrač pet puta slavio. Jedini poraz je doživeo u finalu Mastersa u Parizu 2018. godine.

- Drago mi je što ću imati dan odmora. Karen je već ustaljen među najboljih 20 na svetu. Visok, snažan igrač, agresivan. Izgubio sam pre nekoliko godina od njega u Bersiju kada je imao najbolju sezonu. Trenirali smo ovde u Beogradu pre nekoliko dana, dobro ga poznajem. Znam šta mi je činiti, neću da otkrivam tajne taktike - rekao je Novak na konferenciji za medije.

BONUS VIDEO - Novak sa starim prijateljima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI ĆE ĐOKOVIĆ PRESKOČITI MADRID? Nadal je već stigao, tu je i Alkaraz