NESVAKIDAŠNJI HET-TRIK FRANCUSKOG ASA: Antoan Grizman ima tri kćerke rođene na današnji dan - pre pet, tri i jednu godinu (FOTO)

Novosti online

08. 04. 2022. u 19:01

NAPADAČ Atletiko Madrida Antoan Grizman osvojio je pregršt trofeja u fudbalskoj karijeri kojoj se kraj još ne nazire, a malo je poznato da je Francuz na dobrom putu da se nađe u ginisovoj knjizi rekorda u jednom drugom "sportu".

НЕСВАКИДАШЊИ ХЕТ-ТРИК ФРАНЦУСКОГ АСА: Антоан Гризман има три кћерке рођене на данашњи дан - пре пет, три и једну годину (ФОТО)

EPA-EFE

Pre tačno godinu, 8. aprila 2021. godine svet je ugledala Alba Grizman. I ništa tu ne bi bilo čudno da Alba nije treća kćerka u porodici Antoana i Erike Grizman koja se rodila na ovaj datum u razmaku od pet godina!

MIA, AMARO i ALBA

Najstariju je svet upoznao kao dvogodišnju devojčicu, 15. jula 2018. kada je njen tata terenom stadiona Lužnjiki prošetao sa dva u tom trenutku najdraža trofeja - Mijom u jednoj ruci i peharom šampiona sveta u drugoj.

EPA-EFE/FELIPE TRUEBA EDITORIAL USE ONLY

Mia je nekoliko meseci kasnije opet došla u centar pažnje, kada je otkriveno da baš ona vodi računa o Antoanovoj frizuri - ponosni tata objavio je fotografiju sa utakmice Barselona - Real Sosijedad na kojoj je nosio pletenice u stilu galskih junaka Asteriksa i Obeliksa.

Tačno dve godine posle Mije, svet je ugledala Amaro. 

- Ovo je ludo - rekao je tada za Figaro Grizman.

Iako on i supruga nisu imali neki plan da se to desi, niti je u pitanju magija, Grizman je pokušao da nađe objašnjenje za ovu neobičnu situaciju.

- Nemam čarobni napitak niti mogu da objasnim ovako nešto, osim možda da vam kažem da se takve stvari prirodno dese kada si opušten i smiren za praznike, bez pritisaka utakmica ili treninga - rekao je Grizman, aludirajući na nacionalni praznik Francuske 14. juli, jer su njegove sve tri kćerke začete 14. ili 15. jula.

Tokom prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu Erika Grizman je na društvenim mrežama postavila niz fotografija Mije, Amaro i Albe u kompletnoj opremi "trikolora" sa Antoanovom sedmicom na leđima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EriKA Choperena (@eri_chope)

Grizman je možda svetski rekorder u ovoj kategoriji među fudbalerima, ali za ulazak u Ginisovu knjigu rekorda Erika i on moraće da potuku "rezultat" Karoline i Ralfa Kaminsa iz SAD - njihovo petoro dece rođeno je 20. februara u periodu od 1952. do1966. godine. Šanse da se tako nešto desi su jedan u 17, 8 milijardi slučajeva.

BONUS VIDEO - Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda