ŽIVKOVIĆ STRELAC ZA PAOK: Grci posle drame prošli u osminu finala Lige konferencija

Novosti online

24. 02. 2022. u 22:59 >> 23:43

POZNATO je svih 16 učesnika osmine finala Lige konferencija, a najuzbudljivije je bilo na "Tumbi", gde je PAOK uz gol našeg reprezentativca, tek posle penala eliminisao Midtjiland.

ЖИВКОВИЋ СТРЕЛАЦ ЗА ПАОК: Грци после драме прошли у осмину финала Лиге конференција

FOTO: AP

Domaći PAOK je golom Andrije Živkovića nadoknadio je minus od jednog gola protiv Midtjilanda a posle drugog pogotka  bio i na pragu plasmana, ali su Danci u završnici stigli do 1:2. I, kako pravilo veće važnosti gola u gostima više ne važi, igrali su se produžeci, da bi potom na red došli penali jer je rezultat ostao nepromenjen.

Imajući u vidu da je fudbaler gostiju Majer u prvoj seriji promašio jedanaesterac, a potom svi bili precizni, Jasmin Kurtić je pogotkom s bele tačke odveo crno-bele u narednu rundu.

Andrija Živković je, kod pomenutog pogotka, iskoristio čudnovatu asistenciju Antonija Čolaka koji je posle solo-prodora pao ispred gola danske ekipe, ali nekako uspeo sa zemlje da prebaci loptu u sredinu peterca gde je najprisebniji bio nekadašnji as Partizana i Benfike i zatresao mrežu za 1:0.

Slavija i Vitese završili su posao u 90 minuta, Česi doduše i u prvom meču u Istanbulu, a u Pragu su ponovili pobedu istim rezultatom nad Fenerom - 3:2.

Vitese je posle poraza od 1:2 u Beču, u Arnhemu nadoknadio minus protiv Rapida slavivši sa 2:0.

Žreb za osminu finala na programu je u petak od 13 lasova u Nionu, a u kuglicama će biti i ime ašeg vicešampiona Partizana koji je i u Beogradu savladao Spartu.

BONUS VIDEO - Navijač Sparte na atletskoj stazi u Humskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a