SERGEJ PREJAK ZA MIHU: Lacio pregazio Bolonju

Novosti online

12. 02. 2022. u 20:26

NIJE prvi put došao Siniša Mihajlović na gostovanje Laciju, klubu u kome je doživeo zvezdane trenutke, gde je za šest godina kao igrač osvojio sedam trofeja. Međutim, današnji susret će posebno pamtiti, i to ne baš po lepom, jer su Rimljani bez milosti pregazili njegovu Bolonju u 25. kolu italijanskog prvenstva - 3:0.

СЕРГЕЈ ПРЕЈАК ЗА МИХУ: Лацио прегазио Болоњу

Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić nije bio strelac, niti asistent, ali je po običaju dao veliki doprinos uspehu ekipe. Jedan od tri pogotka za domaćina postigao je centarfor Čiro Imobile, čime je na vrhu liste strelaca Serije A pobegao za korak našem napadaču Dušanu Vlahoviću - 19:18. Međutim, momak koga je Juventus platio 81,6 miliona evra u ovom prelaznom roku, može da uzvrati udarac Imobileu već večeras (20.45), kada "stara dama" gostuje Atalanti.

Lacio se ovim trijumfom primakao zoni koja vodi u Ligu šampiona, dok je Bolonja, po svemu sudeći, protraćila još jednu sezonu u pokušaju da se domogne gornjeg doma tabele. Na svu sreću, Mihajlovićeva ekipa nije ugrožena i desetak bodova je iznad mesta koja vodi u drugu ligu. Bolonjezi su, inače, u lošem nizu, ovo im je bila šesta utakmica zaredom bez trijumfa. Poslednji put su slavili još 22. decembra protiv Sasuola (3:0). 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)