STANKOVIĆ POSLE ČUKE: "Ovo je jedno od 16 finala, Pavkov će biti spreman" (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2022. u 19:11

CRVENA zvezda je još jednom pobedom otvorila prolećni deo sezone u super ligi Srbije.

СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ ЧУКЕ: Ово је једно од 16 финала, Павков ће бити спреман (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Dejana Stankovića savladali su u derbiju kola ekipu Čukaričkog sa 3:0, a trener šampiona imao je razkloga da se raduje ne samo zbog tri boda nego i zbog uspešnog debija na zvaničnim mečevima novajlija Ohija i Motike.

- Čestitam momcima, uvek je prva utakmica najteža - da se prvenstvo otvori kako smo zamislili. Čukarički je poletna i mlada ekipa, dosta uigrana. Rezultat je korektan, mi idemo dalje. Ovo je bilo jedno od 16 finala. Nama su bitna tri boda a kako ćemo doći do njih uopšte me ne zanima - rekao je posle utakmice trener crveno-belih.

 

Prokomentarisao je Stanković i igru sa dva špica.

- Zašto da ne. Ako  imate više opcija u napadu zašto da ne iskoristite to. Žao mi je što se Pavkov povredio, ali mislim da će biti spreman za narednu utakmicu, poznajući ga - rekao je posle utakmice trener Crvene zvezde Dejan Stanković. 

Trener poražene ekipe Saša Ilić bio je, razumljivo, manje raspoložen od kolege, ali je čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi, kao i svojim igračima na zalaganju.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, mojim momcima na fantastičnoj borbi. Bili smo ravnopravni protivnik Zvezdi, iako rezultat ne pokazuje tako. Ostali smo sa igračem manje, dobili smo dva žuta kartona, zbog nekih prigovora, niko ne može da mi objasni zašto. Ali to nije pitanje za mene – kazao je šef struke Čukaričkog Saša Ilić.

BONUS VIDEO - Dragović postiže treći gol

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni