ŽIVOT PIŠE ROMANE: U Sitiju igrao sa Aleksandrom Kolarovim, danas vodoinstalater

Novosti online

01. 02. 2022. u 13:22

PRIČA iz Premijer lige dokaz je da život često piše romane. Pravi primer je tridesetčetvorogodišnji Šej Logan. Fudbaler koji je nekada nastupao za Mančester siti sa Aleksandrom Kolarovim danas nastupa u Škotskoj, ali se priprema za drugu fazu života.

ЖИВОТ ПИШЕ РОМАНЕ: У Ситију играо са Александром Коларовим, данас водоинсталатер

foto: EPA

U smiraj svoje igračke karijere odlučio je da izuči zanat i to za vodoinstalatera.

Logan je produkt škole fudbala "plavaca", nije se u njemu mnogo naigrao, često se selio po pozajmicama, a trenutno nastupa za škotskog niželigaša Kov Rendžers.

Kako je Logan otkrio za BBC, on će kad završi s fudbalom postati vodoinstalater i zbog toga već neko vreme uči taj posao.

- Mi fudbaleri dobro zarađujemo. Ali pitanje je hoću li zaraditi dovoljno da ostanem miran do kraja života? Ne. Tako da sam uvek govorio da u određeno vreme treba da počnem da radim i nešto drugo. Volim fudbal, ali ne dovoljno da bih postao trener. Dakle, treba mi alternativna karijera - rekao je desni bek.

Tokom četiri godine u Mančester sitiju, samo tri puta je bio deo zvaničnih mečeva.

- Mislio sam, ok, naći ću posao. A izbor je bio između plinskog tehničara, električara ili vodoinstalatera. Učim od kuće, radim testove i ostalo i razgovaram s tutorima kad mi zatrebaju. Imam prijatelja koji radi kao vodoinstalater i koji mi pomaže da naučim posao. Vežbam svaki dan nakon terninga, kad završim oko jedan po podne, a onda idem na posao do pet. A kad nemamo treninge, onda radim ceo dan - rekao je Logan.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna