"NOVAK LIČI NA PODIVLJALOG SLONA": Sledeće je zoološki vrt, jer zverima nije mesto u hotelu

Novosti online

01. 02. 2022. u 08:28

SPUŠTENA je zavesa na još jedan Australijan open. Prvi grend slem u sezoni koji je od samog starta više ličio na cirkus, negoli na prestižni teniski turnir.

НОВАК ЛИЧИ НА ПОДИВЉАЛОГ СЛОНА: Следеће је зоолошки врт, јер зверима није место у хотелу

FOTO: Tanjug

Rafael Nadal je osvojio 21. grend slem u karijeri, pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru, pa tako postao teniski GOAT. Nezasluženo, rekli bi mnogi, ako se uzme u obzir šta su sve australijske vlasti radile sa Đokovićem.

Medicinsko izuzeće, zatvor, puštanje na slobodu, deportacija. Mučni dani za Srbina u Melburnu, istom onom gradu gde je Novak osvojio devet grend slem titula i postao teniski sinonim za početak godine.

Tužno, da ne može tužnije. Svestan je toga i Nadal, kao i kompletna javnost, pa se mnogi i ne zaleću sa pohvalama na račun Španca. Čak i ostrvski mediji, koji nikada nisu bili na strani Srbina, stavili su "upitnik" na Rafin Melburn.

O čitavoj situaciji oko Đokovića i odnosu Zapada prema njemu za novine “Objektiv”  govorio je proslavljeni srpski stručnjak i bivši selektor Bogdan Obradović.

FOTO: Arhiva novosti

 

– Ako gledam da je Nadal odigrao finalni meč i pobedio, onda je to zaslužena titula za njega. Međutim, ako duhovno-sportski na svetskom nivou znam ko nije učestvovao, onda je apsolutno nezaslužena titula. Totalni besmisao Australijan opena, još od trenutka kada je Ju-Es open izbacio Đokovića zbog „napada lopticom na sudiju”. Zanima me šta će sledeće da izmisle. Da se Novakov pas pretvori u bengalskog tigra, pa da mu zabrane ulazak u Afriku? Naravno, možda će im i Novak ličiti na podivljalog slona, zbog čega će ga terati da spava u zoološkom vrtu, jer zverima nije mesto u hotelu. Očekujem zaista novu glupost od prozapadnih belih miševa – istakao je Obradović.

Satiričan je bio nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije, ali složićemo se sa njim, sramota je šta inostrani mediji i čelnici velikih turnira rade Đokoviću, čoveku koji je proslavio Srbiju i beli sport širom sveta.

BONUS VIDEO Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta