ANČELOTI STOPIRAO SRBINA! Luka Jović i neverovatni poslednji minuti prelaznog roka

Novosti online

01. 02. 2022. u 12:25

KARLO Ančeloti voli i ceni Luku Jovića i tu stavimo tačku.

АНЧЕЛОТИ СТОПИРАО СРБИНА! Лука Јовић и невероватни последњи минути прелазног рока

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Iako su španski mediji dosta puta pisali da se Srbin nalazi u nemilosti Italijana i da nije omiljeni "Karlov lik", sve to su demantovali poslednji sati prelaznog roka.

Engleski klubovi poput Evertona i Arsenala su ofanzivno krenuli na Jovića, Italijani su čekali iz prikrajka i svi su igrali na kartu Ančeloti, a baš on Karlo je rekao - stop. Da se pitao Florentino Perez, možda već danas Luka ne bi bio stanovnik prestonice Španije.

Kada se činilo da bi Jović mogao put Ostrva, a u jednom trenutku je bio bliži Evertonu, negoli Arsenalu, prema pisanju tamošnjih medija, došlo je do preokreta. Srbin nije na prodaju, ni sada, a pitanje je šta će biti i na leto, pišu španski mediji.

Naime, Karim Benzema ne može sam, doživeo je nedavno i sitniju povredu, pa je Luka Jović sada prva opcija u napadu "kraljevskog kluba", bez dileme za četvrtak i četvrtfinale Kupa Kralja protiv Atletik Bilbaa, a za dalje ćemo videti.

Tako da su pred Srbinom svetli dani u Madridu, šansu će opet dobiti, Ančeloti je pokazao da ga voli i sad je na njemu da se nametne golovima koji su ga iz Ajntrahta preporučili Realu.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a