DEGENEK IMA NOVI KLUB: Totalni zaokret u karijeri bivšeg igrača Zvezde

Novosti online

25. 01. 2022. u 12:38

BIVŠI defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek novi je član američkog kluba Kolumbos Krou, člana MLS lige. Reprezentativac Australije potpisao je dvogodišnji ugovor, doputovao na Floridu na pripreme i odmah se stavio na raspolaganje novom klubu.

ДЕГЕНЕК ИМА НОВИ КЛУБ: Тотални заокрет у каријери бившег играча Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Klub iz Ohaja uspeo je da ubedi Miloša Degeneka i dobije bitku sa austrijskim LASK-om, turskom Adanom i mađarskim Videotonom, koji su takođe želeli rođenog Kninjanina u svojim redovima.

- Prvo bih želeo da se zahvalim svima u klubu Kolumbus na prilici i verovanju koje imaju u mene. Veoma sam uzbuđen zbog ovog poteza i igranja u MLS ligi. Radujem se susretu sa novim timom i skorom dolasku. Jedva čekam da počnem da igram i upoznam sve navijače na stadionu koji je apsolutno prelep. Velika godina je pred nama - poručio je Degenek.

Pouzdani defanzivac karijeru je počeo u klubu Beli orlovi iz Sidneja. Kao mlad se vratio u Evropu, zaigrao za Štutgart, Minhen 1860 i Uravu, odakle je stigao u Crvenu zvezdu, za koju je igrao u dva navrata, a između toga bio je i član saudijskog Al Hilala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)