IZDAJA! JEZIVE PRETNJE SRBINU: Dušan Vlahović što pre mora da beži iz Firence (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2022. u 08:11

LjUBAV Dušana Vlahovića i Fiorentine je išla iz krajnosti u krajnost. Toliko su ga obožavali u Firenci, a onda kada je Srbin odbio da potpiše novi ugovor, postao je omražena ličnost u Toskani.

ИЗДАЈА! ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ СРБИНУ: Душан Влаховић што пре мора да бежи из Фиренце (ФОТО)

Twitter / TacticalRole

I sve to moglo je nekako da se podnese, dok u noći između ponedeljka i utorka nije eksplodirala bomba da je Dušan Vlahović u Juventusu.

Simpatizeri "viole" su poludeli. Naime, kako su mediji potvrdili vest, brzo je stigao odgovor najvatrenijih navijača Fiorentine, koji su po gradu postavili uvredljive transparente na račun Srbina.

- Ni telohranitelji te neće spasiti. Ciganine, gotov si - piše na jednom!

- Vlahoviću, go*naru! Ciganine! "Poštovanje se ne zarađuje samo golovima, Vlahoviću grbavo go**o - stajao je transparent navijača okačen ispred stadiona.

Bruka i sramota navijača Fiorentine prema igraču koji je ispisao istoriju kluba. Jasno je da Dušan Vlahović neće imati lepu dobrodošlicu u Firenci. Od heroja do izdajnika - to je sada Vlahović za navijače Fiorentine, a biće izuzetno vruće na "Artemio Frankiju" 22. marta, kada bi Juventus trebalo da stigne u Firencu...

Vlahović je trenutno prvi strelac Serije A i u 2021. je postigao čak 33 pogotka, izjednačio je rekord Kristijana Ronalda po broju golova u jednoj kalendarskoj godini.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju