"MA, KAKAV VLAHOVIĆ": Bivši fudbaler Juventusa pronašao boljeg za "staru damu"

Novosti online

04. 01. 2022. u 09:27

BIVŠI fudbaler Juventusa Masimo Mauro govorio je o tipu napadača koji je neophodan njegovom nekadašnjem klubu, pa je spomenuo i najboljeg strelca Serije A Dušana Vlahovića.

МА, КАКАВ ВЛАХОВИЋ: Бивши фудбалер Јувентуса пронашао бољег за стару даму

FOTO: AP

Dok se klubovi otimaju oko srpskog napadača, on je otkrio da mu je glavni cilj da nastavi da rešeta protivničke mreže i pomogne Fiorentini da ostvari što bolji rezultat.

Vlahović ne trči grlom u jagode, a Juventus ga je do skora želeo očajnički, ali izgleda da su i iz Torina digli ruke, bar do leta.

A bivši igrač "stare dame" predlaže klubu jeftiniju i za njega bolju varijantu od Srbina Đanluku Skamaku.

- Juventusu je potreban napadač koji će ih predvoditi u budućnosti. Neko kao što su Vlahović i Skamaka, s tim što ja mislim da je Đanluka bolji od Dušana. Fizički je dominantniji, ima mogućnost da učestvuje u igri u progresiji i veoma je dobar u kontranapadima. Mislim da bi se savršeno uklopio u Alegrijev stil - rekao je on!

Nije imao lepe reči za Maura Ikardija.

- Da sam direktor kluba nikada ga ne bih doveo. Uzaludno je pretvarati se da se ne primećuje sramota koja ga okružuje. Prevelika izloženost socijalnim mrežama, neuravnotežena supruga-menadžer - zaključio je Mauro.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu