BOMBA JE EKSPLODIRALA: Dušan Vlahović u Juventusu za 67 miliona evra

Novosti online

25. 01. 2022. u 07:42

DUŠAN Vlahović je definitivno novi igrač Juventusa, Fiorentina je pristala da proda Srbina i očekuje se samo zvanični potpis, prva javlja "Sport Italija", ali i ostali mediji na Apeninima.

БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА: Душан Влаховић у Јувентусу за 67 милиона евра

FOTO: AP/Tanjug

Dva kluba su se našla na sumi od 67.000.000 evra, dok će "ljubičasti" inkasirati još 3.000.000 kroz bonuse kada srpski as zaigra za "staru damu".

Ruku na srce, to je nešto manje nego što je Fiorentina u prvi mah odredila kao cenu ispod koje neće ići - 80.000.000 evra. Međutim, kako se bliži kraj zimske pijace, tako je nervoza na Artemio Frankiju rasla, jer je Viola želela sada, a ne na leto, da proda Vlahovića, dok još drži visoku cenu.

Da je Vlahović ostao do leta, a dugo se tvrdilo da mu je takav plan, bila bi mu i cena manja, jer bi to bio poslednji trenutak Fiorentini da nešto zaradi od njegovog transfera. A, onda su i pregovarači sa druge strane manje izdašni.

Prva ponuda koju je Juventus najpre poslao put Firence je bila 30.000.000 evra plus Dejan Kuluševski, ali "ljubičasti" nisu hteli ni da čuju. Nikakve trampe, doplate, procenti... 

Možda bi nekim drugima klub sa Artemio Frankija izašao u susret, dao neki popust, ali Juventusu ne. Navijači Fiorentine organski ne podnose Juventus, vide ga kao smrtnog neprijatelja od dana kada im je odveo Roberta Bađa, iako ga je uredno platio za rekordnu sumu tada u svetskom fudbalu.

Zato posle svega ni Dušana neće dočekati torta i cveće kada sledeći put, u crno-belom dresu, dođe u Firencu.

Konačno je došao kraj priči koja nije silazila sa naslovnih strana svih medija i završila se baš onako kako je srpski reprezentativac želeo. Dušan će opet nositi crno-beli dres.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)