KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (8): "Večiti" glasali za Banjca i Jovanovića

Đ. S.

28. 12. 2021. u 22:01

"VEČITI" - džentlmenski. Kapiteni najvećih srpskih klubova, Crvene zvezde i Partizana, dva Milana, Borjan i Smiljanić, uvrstili su, u finalnom delu 51. izdanja ankete "Novosti" "Kapiteni biraju fudbalera godine", u svoje izbore po dvojicu igrača iz suparničkog tabora.

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (8): Вечити гласали за Бањца и Јовановића

Foto: Tanjug

Istina, u glavnoj kategoriji, za igrača godine, nisu "častili" kolegu sa druge strane Topčiderskog brda, već su, pomalo iznenađujuće, odabrali Mihajla Banjca (TSC) i Đorđa Jovanovića (Čukarički).

Mladi vezista Topolčana dobio je glas od Zvezdinog čuvara mreže, kao nagradu za dobre partije u protekloj godini. Golgeterski njuh Jovanovića, nekadašnjeg polaznika Partizanove škole, nije promakao nosiocu trake tima iz Humske, a dvocifreni broj pogodaka u prvom delu aktulne sezone samo je dodatno učvrstio njegov izbor.

U drugoj pojedinačnoj kategoriji, Borjan je poslao glas na adresu Dušana Tadića, dok je Smiljanić odabrao Aleksandra Mitrovića, čime je spuštena zavesa na još jedan uzbudljiv i neizvestan ciklus naše ankete, čije ćemo pobednike, uz kompletne rang-liste, objaviti u štampanom broju od četvrtka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a