PARTIZAN PRESKOČIO DUBOČICU: Milovanović odveo crno-bele u četvrtfinale Kupa (FOTO/VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

01. 12. 2021. u 18:07

PARTIZAN je uspeo da savladao Dubočicu u Nišu sa 1:0 u osmini finala Kupa Srbije.

ПАРТИЗАН ПРЕСКОЧИО ДУБОЧИЦУ: Миловановић одвео црно-беле у четвртфинале Купа (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Iako je pobeda minimalna, trijumf crno-belih se nijednog momenta nije dovodio u pitanje, pošto su tokom svih 90 minuta dominirali na "Čairu".

Izmešao je karte Aleksandar Stanojević na ovoj utakmici, ali ni to nije bio problem da se upiše sigurna pobeda i obezbedi četvrtfinale Kupa.

Terensku inicijativu protiv člana Srpske lige Istok Partizan je krunisao vođstvom u 40. minutu kada je mladi Marko Milovanović koji je zamenio Rikarda u napadu nadskočio Jovanovića posle centaršuta Miljkovića i glavom matirao Mladenovića.

 

Koliko su crno-beli bili dominantni u prvih 45 minuta oslikava i odnos u posedu lopta 70-30, ali broj izvedenih kornera 8-0. Tim iz Leskovca je bio orjentisan na odbranu svog gola.

 

Nastvili su Beograđani da napadaju i u nastavku utakmice. Pokušavali su Pantić, Milovanović, Jojić... ali promene rezultata nije bilo, pa su crno-beli upisali minimalan trijumf. To niko od navijača sigurno neće zameriti, jer je u Kup utakmicama u kojima nema popravnog najbitnije da se prođe dalje.

Partizan je na ovaj način nastavio pohod ka trofeju. Crno-beli su prošle godine u finalu poraženi od Crvene zvezde nakon penala.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)