PARTIZAN UZDRMAN POVREDOM KAPITENA: Lazar Marković morao u bolnicu, stigao na avion za Beograd

Novosti online

25. 11. 2021. u 18:33 >> 21:45

PARTIZAN ne samo nije uspeo da u Estoniji obezbedi evropsko proleće, a tamo je poražen od Flore sa 1:0, već je taj meč 5. kola Lige konferencija završio uz veliki peh.

ПАРТИЗАН УЗДРМАН ПОВРЕДОМ КАПИТЕНА: Лазар Марковић морао у болницу, стигао на авион за Београд

FOTO: M. Vukadinović

Naime, u 85. minuta meča, povredu je doživeo Lazar Marković koji je, zavijene ruke, morao da napusti teren.

Da li je tom prilikom stradala ključna kost, ili sama ruka, isprva je ostalo nepoznato, pa je medicinski deo stručnog štaba crno-belih odlučio da se iskusni fudbaler, koji je šansu dobio u drugom poluvremenu, odmah odveze u bolnicu u Talinu.

Kako je istakla portparolka FK Partizan, Biljana Obradović, strahuje se da je došlo do preloma ključne kosti, a tome je dodala i da "Marković trpi velike bolove, jedva pomera i nogu, ali se svi u stručnom štabu nadaju da je to samo privremena reakcija nerava na povredu gornjeg dela tela".

Lazar Marković je, međutim, uspeo da iz bolnice stigne na vreme do aviona u kome je bila crno-bela ekspedicija, pa je i on krenuo za Beograd.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Lazar Marković

Inače, Markovićevo odsustvo dovelo do brojčanog slabljenja crno-belih jer je Partizan prethodno obavio sve izmene, a desetorica gostujućih igrača nisu uspeli da nadoknade rezultatski zaostatak u kome je ekipa već bila.

BONUS VIDEO: Trening fudbalera Partizana u Talinu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)