STAVLJA IM SO NA RANU: Ceo Lisabon gleda Srbina kako provocira Portugalce zbog gola Mitrovića (FOTO)

Novosti online

17. 11. 2021. u 13:13

KVALIFIKACIJE za Svetsko prvenstvo u fudbalu su, što se Srbije tiče, okončane spektakularno, a trijumf nad Portugalijom usred Lisabona ovih dana posebno boli tamošnje žitelje.

СТАВЉА ИМ СО НА РАНУ: Цео Лисабон гледа Србина како провоцира Португалце због гола Митровића (ФОТО)

Tanjug/AP

Kako je Aleksandar Mitrović golom u 90. minutu poslao reprezentaciju Srbije direktno na Mundijal, a Portugalce u baraž za šampionat planete, domaćini meča koji je okončan dramatično izvojevanim trijumfom "orlova" dobili su novi razlog za nerviranje.

Naime, jedan od naših najpoznatijih Jutjubera David Vujanić rešio je da građane Lisabona provocira u posebno napravljenom dresu.

On je, naime, napravio dres na kome piše "Mitrović", a ispod broj 90, što označava minut gola koji je naš državni tim vinuo na Svetsko prvenstvo, a rastužio Portugalce.

I ne samo to, Vujanić je sve objavio na društvenim mrežama, uz šaljiv osvrt na uzvik "Siu" kojim Kristijano Ronaldo proslavlja svoje golove.

- Postoji novi kralj Lisabona. Izvini, Kristijano. Siu (u stilu engleskih reči "see you", tj. "vidimo se") u Kataru, moj prijatelju - poručio je Vujanić pre nego što se vratio u London.

Ko se kvalifikovao na Svetsko prvenstvo iz Evrope, a ko će u baraž?


Direktan plasman na Mundijal u Kataru 2022. iz Evrope su izborili Srbija, Belgija, Hrvatska, Danska, Francuska, Nemačka, Španija, Engleska i Holandija.

U baraž kao drugoplasirani idu Portugalija, Švedska, Italija, Ukrajina, Vels, Škotska, Turska, Rusija, Poljska i Severna Makedonija. Njima će se, zbog učinka u Ligi nacija, pridružiti Austrijanci i Česi.

Povlašćeni na žrebu će biti Portugalci, Škoti, Italijani, Rusi, Šveđani i Velšani, a sa ostalim učesnicima doigravanja (Poljska, Severna Makedonija, Turska, Ukrajina, Austrija, Češka) to neće biti slučaj.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024