KAKVA MOTIVACIJA ZA ORLOVE: "Sofija zatvori manekenske nogice, da Luka zagrmi u Lisabonu"

Novosti online

14. 11. 2021. u 07:42

SVI sa nestrpljenjem čekamo večerašnji spektakl u Lisabonu. Reprezentacija Srbije ima veliku šansu da trijumfuje u Portugaliji i izbori plasman na Mundijal.

КАКВА МОТИВАЦИЈА ЗА ОРЛОВЕ: Софија затвори манекенске ногице, да Лука загрми у Лисабону

FOTO: M. Vukadinović

Ruku na srce, neće biti lako, sa druge strane je možda i najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo i još 10 mađioničara.

Imamo i mi naše adute, a motivacioni govor "orlovima" poslao je Saša Ćurčić, koji je poznat kao čovek bez dlake na jeziku, uvek spreman za šalu, ali i borbu.

- Konačno stiže “sveta nedelja”. Na vezi sam sa njima i pripremam im motivacioni govor. Piksi će da radi svoj posao, a ja ću da ih pripremam na svoj način. “Vacap” motivacija kakvu nikada nisu imali. Ovo je za mene meč veka. Luka Jović, da li će on ući u 80. minutu i dati gol?

- Velika šteta što Pepe ne igra, jer je on jedna “panjčina”. On bi napravio neku glupost, a umesto njega će ući iskusni Fonte koji je igrao 20 godina u Engleskoj. Spor je i “Dušan Silni” može da mu pobegne.

- Vrzma mi se po glavi ovaj mali Jović, maneken iz Bijeljine. Molim Sofiju Milošević da ga pusti dva, tri dana, bez kondicionih treninga. Nek zatvori manekenske nogice, neka bude u celibatu par dana i u nedelju da uđe u 80. minutu i da zagrmi - poručio je Đani Ćurčić u svom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!