VOJVODINA ŽELI NOVO IZNENAĐENJE: Na šampiona bez kapitena

S.B.

07. 11. 2021. u 08:00

FUDBALERI Vojvodine će danas u derbiju na svom "Karađorđu" prvaka Srbije dočekati nekompletni.

ВОЈВОДИНА ЖЕЛИ НОВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: На шампиона без капитена

Foto: FK Vojvodina

Fudbalski praznik će zbog "karton pauze" propustiti napadač, kapiten Nemanja Čović, koji je, inače, pre par dana postao otac. Takođe, Novosađani će biti lišeni usluga i sjajnog defanzivca Novice Maksimovića.

- Problem je to, ozbiljan - kaže Slavoljub Đorđević, trener Vojvodine. - Njih dvojica "drže teren i svlačionicu". Međutim, u prethodna tri duela, kojima smo pokrenuli niz uspeha, nastupilo je mnogo igrača pošto smo pravili rotacije u timu. Imamo dobru klupu i uveren sam da će svi na terenu hrabro dočekati šampiona.

Novosadski strateg, takođe, očekuje veliki broj ljubitelja fudbala na tribinama i priželjkuje snažnu podršku njegovim izabranicima, što bi, kako ističe, bio dodatni motiv za dobru, hrabru partiju i pozitivan rezultat.

Novosađani su iz bezbednosnih razloga, i u dogovoru sa policijom, namenili zapadnu, istočnu i severnu tribina navijačima Vojvodine, dok je za navijače Crvene zvezde predviđena južna tribina. Takođe, u skladu sa merama za suzbijanje širenja korone, za svaku tribinu u prodaji je duplo manji broj ulaznica od ukupnog kapaciteta, po ceni od 800 (zapad), 600 (istok) i 500 dinara (sever i jug).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!